Περιφέρεια ΚρήτηςΠεριφέρειες

Στον συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη ο Βαγγέλης Ζάχαρης

Την υποψηφιότητα του διευθυντή ΕΣΥ, επεμβατικού καρδιολόγου Βαγγέλη Ζάχαρη, ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο Βαγγέλης Ζάχαρης με πολύχρονη επιτυχή πορεία στην ιατρική, αλλά και στην εκπροσώπηση των γιατρών στον ιατρικό σύλλογο, και στο Διοικητικό συμβούλιο του Βενιζελειου-ΠΑΓΝΗ, θα είναι υποψήφιος στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Σε δήλωσή του ο κ. Ζάχαρης εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Σταύρο Αρναουτάκη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, τονίζοντας:

Θεώρησα χρέος μου προς την κοινωνία να απαντήσω θετικά στην τιμητική πρόταση του περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη και να συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό του.

Σίγουρα το Περιφερειακό Συμβούλιο έχει μεγάλες ευθύνες απέναντι στον τόπο και στους ανθρώπους του. Απαιτούνται δουλειά, γνώσεις και μεθοδικότητα για την επίτευξη των υψηλών στόχων.

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Ευάγγελος Ζάχαρης είναι επεμβατικός καρδιολόγος, διευθυντής ΕΣΥ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου. Είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Κρήτης. Ζει και εργάζεται στο Ηράκλειο από το 1997.

Παντρεμένος με την γιατρό Ελευθερία Μαθιουδάκη, έχει δύο παιδιά, τη Λίνα και τον Αλέξανδρο. Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού συλλόγου Ηρακλείου, ενώ τα τελευταία 6 χρόνια είναι αιρετό μέλος ως εκπρόσωπος των γιατρών, του Διοικητικού Συμβουλίου ΠΑΓΝΗ-ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ.

Είναι πρόεδρος της Ομάδας Εργασίας της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης για την Οικογενή Υπερχοληστερολαιμία, καθώς και μέλος της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Κρήτης