Περιφέρεια ΚρήτηςΠεριφέρειες

Στον συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη ο Γιάννης Ανδρουλάκης

Την υποψηφιότητα του καθηγητή Γιάννη Ανδρουλάκη για την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο Γ. Ανδρουλάκης έχει γενέτειρα την Ιεράπετρα και παράλληλα με την επιτυχή εκπαιδευτική του πορεία, έχει υπηρετήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού στο Υπουργείο Εξωτερικών ως σύμβουλος, ενώ είναι γνώστης τριών γλωσσών, Αγγλικής, Γερμανικής και Ιταλικής.

Ο Γιάννης Ανδρουλάκης σε δηλώσεις του ευχαριστεί τον Σταύρο Αρναουτάκη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, τονίζοντας παράλληλα την θέληση του να ενισχύσει και εκείνος με τις δυνάμεις και την εμπειρία του το έργο που επιτελεί η Περιφέρεια στο νησί.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ανδρουλάκης στην δήλωση του αναφέρει:

Έχοντας αποκτήσει σημαντική εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού, θέλω να προσφέρω στην Περιφερειακή Ενότητα του Λασιθίου, αλλά και στην Κρήτη γενικότερα, μέσω του συνδυασμού του Σταύρου Αρναουτάκη «Κρήτη η ζωή μας» όπου ακούραστα μεθοδικά και αθόρυβα τα τελευταία χρόνια έκανε την Περιφέρεια Κρήτης να ξεχωρίζει ανάμεσα στις Περιφέρειες της Ελλάδας ακόμα και της Ευρώπης.

Οι βασικοί στρατηγικοί στόχοι ανάπτυξης του Λασιθίου είναι ο πρωτογενής τομέας και η βαριά βιομηχανία του, ο τουρισμός και ο πολιτισμός. Η επιδίωξη μου είναι το Λασίθι να έχει μια δυναμική εκπροσώπηση στα κέντρα λήψης αποφάσεων όπου με συνεργασία και συνεννόηση με τις τέσσερεις πόλεις, Ιεράπετρα, Οροπέδιο Λασιθίου, την Σητεία και τον Άγιο Νικόλαο να αναδιαμορφώσουμε τις συνθήκες για την ανάπτυξη, την περαιτέρω πρόοδο της τοπικής οικονομίας μας, την ενίσχυση των υποδομών, νέο χάρτη τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και την στρατηγική για το μέλλον μας, για το Λασίθι, αλλά για την Κρήτη μας.

Η εμπιστοσύνη στη νέα γενιά εγγυάται το μέλλον του τόπου. Έχοντας την εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, την γνώση της δημόσιας διοίκησης, εμείς οι νέοι άνθρωποι είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες και να εκπροσωπήσουμε με επιτυχία και δυναμικότητα τον τόπο μας . Επιλέγουμε την ενεργητική πολιτική και όχι την αδράνεια, την δημιουργία νέων σχημάτων περιφερειακής συνεργασίας και όχι την απομόνωση, τις συνεργασίες και όχι την εσωστρέφεια.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Κρήτης