ΔήμοιΔήμος Πειραιά

Στον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη ο Ιωσήφ Βουράκης

Στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» προσχωρεί ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νέα Αρχή» Ιωσήφ Βουράκης, ο οποίος και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου.

Ο Ιωσήφ Βουράκης δήλωσε σχετικά επ’ αυτού:

«Πιστεύω ότι τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι η τελευταία ευκαιρία για την πόλη μας, τον Πειραιά μας, να ξαναγίνει πάλι μία πόλη προορισμός, μία πόλη ανοιχτή στην επιχειρηματικότητα, ανοιχτή στους νέους, μία πόλη με υποδομές, με ευκαιρίες για όλους, μία πόλη που θα χαίρεσαι να τη ζεις, να την περπατάς και να βιώνεις την καθημερινότητά σου.

O Πειραιάς και οι πειραιώτες αξίζουν πολλά.

Είναι αλήθεια ότι κατά τη διάρκεια της τετραετίας υπήρξαν φορές που συμφωνήσαμε και φορές που διαφωνήσαμε με τον Δήμαρχο, πάντα όμως ακόμα και στις διαφωνίες μας σκοπός ήταν ένας: να πετύχουμε το καλύτερο για την πόλη μας.

Παραμένοντας λοιπόν πιστός στις αρχές και τις αξίες που υπηρετώ εδώ και χρόνια και αντιλαμβανόμενος ότι για να πετύχουμε το καλύτερο για τον Πειραιά πρέπει να υπάρξει Ενωση Δυνάμεων και πάρα πολλή συλλογική δουλειά, αποδέχομαι την ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση-πρόκληση του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη στο ψηφοδέλτιο του «ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ», με αποκλειστικό στόχο την ολοκλήρωση του οράματος και του έργου που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα.

Μοναδική μου δέσμευση είναι ότι θα δουλέψω καθημερινά για την πόλη μας, για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πειραιωτών, μα πάνω από όλα για να μπορέσουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας μία πόλη που θα είναι περήφανα για αυτήν».

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι