ΕπικαιρότηταΠολιτική

Στον Άρειο Πάγο ο Θεοδωρικάκος: Καταθέτει μήνυση για την υπόθεση του γιου του

Photo by Twitter @theodorikakosp

Με μήνυση απαντά στον απόστρατο αστυνομικό που κατήγγειλε συγκάλυψη σε υπόθεση του γιου του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ειδικότερα, στον εισαγγελέα θα μεταβεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος, μιλώντας στον ΑΝΤ1: «Φεύγοντας από εδώ, θα πάω στο υπουργείο και στις 11:00 πάω στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τον απόστρατο αξιωματικό για τη συκοφαντία του». Όπως είπε, θα στραφεί και ο ίδιος κατά του αστυνομικού για την καταγγελία, αλλά και ο γιος του.

«Θα γίνουν μηνύσεις και κατά παντός άλλου είναι πίσω από αυτήν την σκευωρία. Ξεκινώ από τους εκτελεστές, που με μια τέτοια σκευωρία, δύο μήνες πριν από τις εκλογές, πλήττουν εμένα και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό. Ούτε ο σκευωρός δεν αναφέρεται σε μένα, δεν καταγγέλλει ότι εγώ έχω κάνει κάτι», επεσήμανε ο κ. Θεοδωρικάκος.

«Από την πρώτη στιγμή έδωσα γραπτή εντολή να γίνει έρευνα για το περιστατικό με τον γιό μου. Έγινε έρευνα από τον Υπαρχηγό της Αστυνομίας, υπάρχει πόρισμα με τις υπογραφές του Αρχηγού και του υπαρχηγού της Αστυνομίας ότι ουδέν μεμπτό συνέβη. Θα τους πάω μέχρι τέλους, γιατί το φως της αλήθειας είναι πιο δυνατό από το σκοτάδι», συμπλήρωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη συμπλήρωσε «σας υπόσχομαι κάτι με εγγύηση την πορεία της ζωής μου και με πίστη σε αυτά που υπηρετώ, δεν πρόκειται να σταματήσουμε και η δέσμευση θα πάει μέχρι τέλους για να υπάρχει εμπιστοσύνη των πολιτών στην Αστυνομία. Όπου πέσαμε πάνω σε διαφθορά, δεν συμβιβαζόμαστε, το φέρνουμε στο φως».

Τάκης Θεοδωρικάκος: Tι είχε καταγγείλει ο απόστρατος αστυνομικός
Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με δημοσίευμα, ο απόστρατος αστυνομικός έχει καταγγείλει πως ο Τάκης Θεοδωρικάκος «συγκάλυψε υπόθεση ναρκωτικών» στην οποία έχει εμπλακεί συγγενικό του πρόσωπο. Σε ανακοίνωσή του σχετικά με την υπόθεση, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε κάνει λόγο για «ψεύδη» και «συκοφαντίες».

«Δόλια αποσιωπούν ότι τα ψεύδη και οι συκοφαντίες για το πρόσωπό μου προήλθαν από Αξιωματικό της Αστυνομίας το ίδιο βράδυ που αποστρατεύτηκε. Η κατάθεση, μάλιστα, δόθηκε στην υπηρεσία στην οποία προΐσταται Αξιωματικός, που, επίσης, αποστρατεύτηκε εκείνη την ημέρα! Προφανώς, αυτή η σκευωρία δε με αγγίζει. Είναι ξεκάθαρο ότι ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν έχω την παραμικρή σχέση με το περιστατικό. Το οποίο, σημειωτέον, αφορούσε έναν απλό -και μόνο- αστυνομικό έλεγχο σε 4 νέα παιδιά, ανάμεσα στους οποίους και στον γιο μου, στις 22 Νοεμβρίου 2021, χωρίς να βρεθεί τίποτε μεμπτό!», ήταν η σχετική ανακοίνωση του υπουργού, ο οποίος είχε προαναγγείλει πως θα κινηθεί νομικά.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα