ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Στην ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι η επίθεση με πυροβολισμούς στην Γλυφάδα ήταν προειδοποιητικό μήνυμα

Ως σοβαρό περιστατικό αξιολογεί η ΕΛ.ΑΣ. τους πυροβολισμούς κατά ενός 43χρονου στην Γλυφάδα, επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Το θύμα της επίθεσης, που έλαβε χώρα κατά το βράδυ της Παρασκευής 17 Δεκεμβρίου στην Γλυφάδα, είναι 43 ετών και διατηρεί πρατήρια καυσίμων σε Αθήνα και Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά το παρελθόν ο 43χρονος συνεργαζόταν με επιχειρηματία που δολοφονήθηκε στη Δυτική Αττική και δραστηριοποιούταν και αυτός στο χώρο των καυσίμων.

Το θύμα την ώρα της ένοπλης επίθεσης, βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του (μάρκας Smart) επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου -παράλληλη της Βουλιαγμένης- στην Γλυφάδα.

Οι δράστες πλησίασαν αρχικά τον 43χρονο και στη συνέχεια άνοιξαν πυρ εναντίον του, τραυματίζοντάς τον ευτυχώς ελαφρά στο χέρι.

Οι δυο άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή, αμέσως μετά τους πυροβολισμούς τράπηκαν σε φυγή, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Η ΕΛ.ΑΣ. αξιολογεί ως σοβαρό το περιστατικό και βλέπει «μήνυμα» κατά του επιχειρηματία και όχι πρόθεση να τον σκοτώσουν, αν και από νομικής άποψης, είναι αυτονόητο ότι πρόκειται περί απόπειρας δολοφονίας.

Οπως έγινε γνωστό, στο σημείο όπου εκτυλίχθηκε το περιστατικό, βρέθηκαν πέντε κάλυκες.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα