ΕπικαιρότηταΠολιτικήΥπουργείο Εσωτερικών

Στέλιος Πέτσας: Καλύτερο θα είναι για τη χώρα μας το 2022

Την δέσμευση της κυβέρνησης ότι η οικονομία δεν θα ξανακλείσει επανέλαβε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, τονίζοντας ότι το 2022 θα είναι πολύ καλύτερο για τους Ελληνες.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημείωσε ότι τα μέτρα που είναι σε εφαρμογή όλο αυτό το διάστημα έχουν αποδώσει τόσο όσον αφορά στην αύξηση των εμβολιασμών, όσο και στην απότομη πτώση των κρουσμάτων και χρειάζεται λίγη υπομονή για να πέσουν και οι σκληροί δείκτες, δηλαδή ο αριθμός των διασωληνωμένων και των θανάτων.

«Αυτό που θα μας επιτρέψει να έχουμε ένα πολύ καλύτερο 2022 είναι το γεγονός ότι η οικονομία δε θα χρειαστεί να ξανακλείσει και γι’ αυτό είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος μετά και την ψήφιση του προϋπολογισμού. Αυτό που θα έρθει για τους Ελληνες την επόμενη χρονιά θα είναι πολύ καλύτερο. Η οικονομία φέτος θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία, χάρη στην εμπιστοσύνη που έχει οικοδομηθεί και θα μπορούμε να δίνουμε δίκαιο μέρισμα στους πολίτες που έχουν ανάγκη».

Σχολιάζοντας τα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε  ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ελάφρυνση των νοικοκυριών, ο κ. Πέτσας τόνισε ότι η επιδότηση στα τιμολόγια ρεύματος από 49,5-55,5 ευρώ τον μήνα, είναι αναμφισβήτητα ένα σημαντικό ποσό, που συγκρατεί την πίεση που νιώθουν τα νοικοκυριά.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα