ΔήμοιΔήμος Αμαρουσίου

Στελέχωση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου

Τη 2η σειρά εργαζομένων τρίμηνης διάρκειας για την περαιτέρω ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου μέχρι τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου, υποδέχθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, την Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κόκκαλης και τα στελέχη Αλέκος Κόκκαλης, Βίκυ Σκίτσα και Βασίλης Πατέλης.

Στο καλωσόρισμά του προς τους εργαζόμενους ο δήμαρχος Αμαρουσίου αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, σημειώνοντας:

«Η Πολιτική Προστασία του Δήμου μας είναι μια οργανωμένη δομή, ταγμένη στην εξυπηρέτηση της πόλης και των συνανθρώπων μας, γι’αυτό και παράγει σημαντικό έργο.

Με τη δική σας παρουσία και συμβολή, σε στενή συνεργασία με τους επιτελείς, αλλά και τους εργαζόμενους και τους εθελοντές μας, δημιουργούμε μια ισχυρή ομάδα πολιτικής προστασίας για την πόλη μας, που προστρέχει για βοήθεια όταν προκύψουν ανάγκες και σε άλλους όμορους Δήμους, όπως συνέβη στις τελευταίες φονικές πυρκαγιές στη ΒΑ Αττική.

Από τη δική μας πλευρά, όπου μπορούμε να βοηθήσουμε θα το πράξουμε με αμέριστο τρόπο, είτε αφορά πρόβλημα εργασιακό, είτε προσωπικό.

Γινόμαστε πάντα μια οικογένεια. Σας καλωσορίζω, και σας εύχομαι ένα ήρεμο καλοκαίρι, δημιουργικό και όπου χρειάζεται, όλοι μαζί, θα συμβάλουμε με τον καλύτερο τρόπο».

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι