PlusΕλλάδαΕπικαιρότητα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τέλος από το “Ράδιο Αρβύλα” λόγω πορνογραφικού υλικού

Καταγγελίες που αφορούν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες αυτές, ο συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη φέρεται να ανάρτησε σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο και πρωταγωνίστρια πρώην σύντροφό του.

Οπως αναφέρει η δημοσίευση που υπάρχει στο twitter, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος καταγγέλλεται για revenge porn από νεαρή κοπέλα με την οποία γνωρίστηκαν στην Αλόννησο, όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διατηρεί εξοχική κατοικία.

Στην συνέχεια της καταγγελίας αναφέρεται πως αφού χώρισαν, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δημοσίευσε βίντεο της και φωτογραφίες της σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Η νεαρή κοπέλα του ζήτησε να τα σβήσει, όμως εκείνος φέρεται να μην το έκανε και έτσι εκείνη προχώρησε σε μήνυση εναντίον του. Μετά από αυτό, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να την προσέγγισε ξανά ζητώντας της συγγνώμη, αλλά και ζητώντας της να τον παντρευτεί.

Αφού η κοπέλα δέχθηκε, εκείνος φέρεται να πήρε πίσω την πρότασή του και κατόπιν της ανακοίνωσε ότι παντρεύεται άλλη γυναίκα.

Οι “Ράδιο Αρβύλα” της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου, με κενή την θέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Οριστικά εκτός «Ράδιο Αρβύλα»

Στην αρχή του «Ράδιο Αρβύλα», ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε στο ζήτημα και ενημέρωσε τους τηλεθεατές ότι πλέον ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα ανήκει στην ομάδα.

Συναισθηματικά φορτισμένος, ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι μια πάρα πολύ παράξενη μέρα. Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι. Το Ράδιο Αρβύλα για μας είναι αγάπη, είναι επικοινωνία και ανθρωπιά. Τα έχουμε χαμένα. Το πρώτο που θα έπρεπε να πω είναι συγγνώμη, γιατί ο λόγος δεν θα είναι δομημένος. Δεν ξέρω πώς θα κυλήσει. Θα κάνω προσπάθεια να τα πω όσο πιο δομημένα. Δεν θα είναι εδώ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και δεν θα είναι από δω και πέρα. Αυτό που συνέβη είναι πως ο Κωστάκης που μιλήσαμε σήμερα, μου είπε ότι την στιγμή εκείνη που τον πήρα τηλέφωνο, εμφανίστηκε ένα δημοσίευμα το οποίο ανέφερε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε κάτι… κάτι που εμείς μισούμε και καταπολεμάμε εδώ και πολλά χρόνια. Αποφάσισε για λόγους που δεν ξέρω, να δημοσιεύσει. Δημοσίευσε πορνογραφικό υλικό του ίδιου και της κοπέλας, χωρίς να το ξέρει. Σημασία έχει το ανθρώπινο και ηθικό κομμάτι. Οταν μου το είπαν αυτό, η πρώτη αντίδραση ήταν πως αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει. Οταν κλείσαμε το τηλέφωνο, ήμασταν σίγουροι πως πρόκειται για αυτά που πολλές φορές το διαδίκτυο γράφει. Οταν ασχολήθηκα, συνειδητοποίησα ότι όντως αυτή η ιστορία συμβαίνει. Χρειάστηκαν ώρες για να διαχειριστώ αυτό που συμβαίνει. Επικοινώνησα με τον Στάθη για να του ανακοινώσω την απόφασή μου και την απόφασή μας, ότι μετά από αυτό δεν μπορεί να είναι κομμάτι του Ράδιο Αρβύλα. Του είπα ότι δεν μπορώ να το πιστέψω. Του εξέφρασα και τον θυμό μου, που δεν μπήκε στη διαδικασία να μας ενημερώσει, αφού έμμεσα μας αφορά».

Η ανακοίνωση για το «Βινύλιο» της Παρασκευής

Ο Αντώνης Κανάκης, μετά το τέλος της προβολής του πρώτου διαλείμματος, ανακοίνωσε ότι το “Βινύλιο” της ερχόμενης Παρασκευής δεν θα προβληθεί και ο λόγος είναι η ψυχολογία που έχουν οι συντελεστές της εκπομπής.

«Την Παρασκευή το “Βινύλιο” δεν θα το βγάλουμε στον «αέρα» και ο λόγος είναι πως αυτό που είχαμε προγραμματίσει, ήταν ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι. Δεν υπάρχει ψυχολογία να κάνουμε κανένα πάρτι. Δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης.

Η ανακοίνωση του AΝΤ1

Σε ανακοίνωση προχώρησε ο Ant1 μετά την ανακοίνωση και του Αντώνη Κανάκη ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πλέον δεν ανήκει στους Ράδιος Αρβύλα.

«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές, που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα. Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του Ράδιο Αρβύλα και VINΥΛΙΟ, η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Plus