ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τα χρέη του τρέχουν και δεν είχε άλλη επιλογή…

Βρίσκεται σε λειτουργία τελικά το μπαρ που διαθέτει στην Αλόννησο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Αν και οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι το μπαρ θα παραμείνει κλειστό μετά τον αρνητικό “θόρυβο” που έχει δημιουργηθεί και τις δικαστικές διαμάχες που βρίσκονται σε εξέλιξη, στις οποίες ο παρουσιαστής είναι κατηγορούμενος για revenge porn, το συγκεκριμένο μαγαζί λειτουργεί πλήρως.

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις που είχαν να κάνουν με τη σύλληψη και τη δίκη του, πολλοί πίστευαν ότι τουλάχιστον το φετινό καλοκαίρι το κατάστημα θα μείνει κλειστό, ωστόσο ο Alpha μετέδωσε ότι πριν από λίγες ημέρες άνοιξε και υποδέχεται τους πελάτες του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, δεν είχε άλλη επιλογή, καθώς τα χρέη του τρέχουν και πιέζουν για έσοδα.

Ο πρώην παρουσιαστής των “Ράδιο Αρβύλα” φροντίζει να περνά απαρατήρητος στο νησί, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται η γυναίκα του, που τον στηρίζει από την πρώτη στιγμή.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο 58χρονος Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε καταδικαστεί τον περασμένο Φεβρουάριο από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για διαρροή «ροζ» βίντεο (η πρώτη από τις τρεις υποθέσεις που πήραν τον δρόμο της Δικαιοσύνης) και είχε καταδικασθεί σε συνολική  φυλάκιση 5 ετών.

Σημειώνεται όμως ότι κατά της παραπάνω απόφασης ασκήθηκε έφεση από εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως και τελικά έγινε.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα