ΔήμοιΔήμος ΔιονύσουΠεριφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Στα εγκαίνια του νέου Λυκείου Δροσιάς ο Π. Φιλίππου

Στην τελετή εγκαινίων των νέων εγκαταστάσεων του Λυκείου Δροσιάς, παραβρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

Στην τελετή, στην οποία χοροστάτησαν ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού Κύριλλος, βρέθηκαν επίσης ο δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, βουλευτές Περιφέρειας Αττικής, εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας, γονείς και μαθητές αλλά και κάτοικοι της περιοχής.

Το Γενικό Λύκειο Δροσιάς μεταστεγάστηκε πρόσφατα σε χώρο του Ζαννείου Ιδρύματος ο οποίος μισθώθηκε από τον Δήμο Διονύσου προσφέροντας στους 155 μαθητές και τους εκπαιδευτικούς ένα ευρύχωρο και καλαίσθητο σχολείο (με 1.300 τ.μ. εσωτερικούς χώρους και εξωτερικό αύλειο χώρο που ξεπερνάει τα 1.000 τ.μ).

Το σχολείο περιλαμβάνει συνολικά δέκα αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια, γήπεδα και άλλους χώρους άθλησης. Ο χώρος επισκευάστηκε με δωρεά του κ. Αθανασίου Μαρτίνου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο αντιπεριφερειάρχης κ. Φιλίππου, αφού ευχήθηκε με αφορμή τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών, δήλωσε ότι η Περιφέρεια Αττικής διατηρεί σχέσεις άριστης συνεργασίας με τον Δήμο Διονύσου και υλοποιεί – στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της – όποιες ώριμες προτάσεις υποβάλλει ο Δήμος.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι