Αντιπεριφέρεια ΝήσωνΔήμοιΔήμος ΣπετσώνΠεριφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Σπέτσες: Καθυστερήσεις στο έργο του βιολογικού καθαρισμού

Στις Σπέτσες βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος, προκειμένου να επισκεφθεί το εργοτάξιο και να ενημερωθεί για την εξέλιξη των εργασιών του ΚΕΛ Σπετσών.

Είναι ένα σύνθετο έργο το οποίο καθυστέρησε υπερβολικά να ξεκινήσει, που αυτή την στιγμή εξελίσσεται με μη ικανοποιητικό ρυθμό και πολλές καθυστερήσεις.

Ο βιολογικός καθαρισμός Σπετσών είναι το μεγαλύτερο έργο με δίκτυο αγωγών περίπου 42 χιλιομέτρων, που αναπτύσσεται σε μεγάλο μήκος μέσα στον παραδοσιακό οικισμό του νησιού, με όποιες δυσκολίες αυτό συνεπάγεται.

Λόγω του ότι το νησί των Σπετσών είναι ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός, έχει ληφθεί κατά το δυνατόν μέριμνα για την ελάχιστη δυνατή όχληση των κατοίκων, των επαγγελματιών και των επισκεπτών.

Φιλοδοξούν ότι από εδώ και στο εξής, θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια, ώστε να παραδοθεί το τόσο σημαντικό αυτό έργο στους πολίτες το συντομότερο δυνατό.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του, ο αντιπεριφερειάρχης ζήτησε την κατανόηση από τους κατοίκους και τους επαγγελματίες για την ταλαιπωρία τους, για ένα έργο το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για το νησί των Σπετσών.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Αντιπεριφέρεια Νήσων