ΕπικαιρότηταΚόσμος

Σκότωσε τα παιδιά και τη γυναίκα του, γιατί νόμιζε ότι τον απατούσε

Τυφλωμένος από τη ζήλεια του, ένας 30χρονος άντρας σκότωσε τη γυναίκα του και δύο από τα παιδιά του, καθώς νόμιζε ότι η σύζυγός του την απατούσε.

Ο Οστιν Σμιθ από το  Φοίνιξ των ΗΠΑ πυροβόλησε την Ντάσια Πάτερσον, 29 ετών και χτύπησε με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ την 7χρονη κόρη του Μάγιαν Σμιθ και πυροβόλησε τη μικρότερη Νάσα Σμιθ, 5 ετών, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ενα τρίτο παιδί 3 ετών, βρέθηκε να κρύβεται κάτω από το κρεβάτι, μετά τη δολοφονία ολόκληρης της οικογένειας.

Οι αρχές συνέλαβαν τον κατηγορούμενο το απόγευμα της Πέμπτης, την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει από ένα συγκρότημα διαμερισμάτων, όπου ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Ακόμη, στο κτίριο, βρέθηκε νεκρός και ο φίλος της οικογένειας Ρον Φρίμαν, 46 ετών.

Αρχικά η αστυνομία θεωρούσε πως ο Σμιθ νόμιζε ότι ο Φρίμαν είχε παράνομη σχέση με τη γυναίκα του Ντάσια, αλλά μια δήλωση αργότερα στο δικαστήριο, υποστήριζε ότι ο κατηγορούμενος στην πραγματικότητα θεωρούσε πως ο αδερφός του ήταν εκείνος που είχε σχέση με τη σύζυγό του.

Στο αυτοκίνητο του δράστη, βρέθηκαν δύο όπλα και ένα τουφέκι.

 

Ο Σμιθ δήλωσε στην αστυνομία ότι «στα μάτια του Θεού ήταν εντάξει να δράσει με αυτό τον τρόπο απέναντι σε κάποιον που έπραξε μοιχεία».

Το δικαστικό έγγραφο περιγράφει τον 30χρονο να χτυπά τη μεγαλύτερη κόρη του και να την εκσφενδονίζει στο πάτωμα και την οροφή, πριν τη χτυπήσει με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ.

Οπως δήλωσε ο ίδιος, δεν σκότωσε την μικρότερη κόρη του επειδή του θύμιζε τον εαυτό του, ενώ οι άλλες δύο κόρες του έμοιαζαν στη γυναίκα του.

«Είμαστε συντετριμμένοι με ό,τι συνέβη. Το μόνο που θέλουμε τώρα, είναι να εστιάσουμε στην υγεία της μικρής, που μόλις έχασε τις αδερφές της και τη μητέρα της», δήλωσε η υπόλοιπη οικογένεια.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα