ΕπικαιρότηταΠολιτική

ΣΚΑΪ: Αγριο μπούλινγκ στον εκπρόσωπο της ΟΛΜΕ (VIDEO)

Σε ένα απίστευτο (αλλά όχι και πρωτοφανές για το συγκεκριμένο κανάλι) μπούλινγκ επιδόθηκαν οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ και μαζί τους και ο καθηγητής εντατικής θεραπείας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, απέναντι στον Οργανωτικό Γραμματέα της ΟΛΜΕ Νίκο Παπαχρήστο.

Ο ίδιος, που ήταν καλεσμένος σε εκπομπή του σταθμού, έκανε το τραγικό… λάθος να εκφράσει τον προβληματισμό του για τον τρόπο που ανοίγουν τα σχολεία στις 10 Ιανουαρίου, τονίζοντας την αντίθεσή του στο υγειονομικό πρωτόκολλο που αποφάσισε η κυβέρνηση.

Οπως χαρακτηριστικά τους είπε, υπάρχει προβληματισμός στην ΟΛΜΕ καθώς τα σχολεία ανοίγουν με 50.000 κρούσματα ενώ είχαν κλείσει με 5.000 κρούσματα.

Παραλλήλως, εξέφρασε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι με ένα κρούσμα η Βουλή έκλεισε και απολυμάνθηκε την ώρα που για τα σχολεία το πρωτόκολλο ορίζει ότι πρέπει να νοσήσει το 50%+1 των μαθητών για να κλείσει ένα τμήμα.

Μάλιστα, έφερε το παράδειγμα της Γαλλίας όπου σε τάξεις με 25 μαθητές, το τμήμα κλείνει για πέντε ημέρες σε περίπτωση που εντοπιστούν τρία θετικά κρούσματα ανάμεσα στους μαθητές.

Απευθυνόμενος στον καθηγητή Θεόδωρο Βασιλακόπουλο, του επεσήμανε ακόμα ότι υπάρχουν πολλοί επιστήμονες που εκφράζουν άλλη άποψη από τη δική του ζητώντας να παραταθούν έστω για μια εβδομάδα οι σχολικές διακοπές, υπογραμμίζοντάς του πως και η διαφωνία των επιστημόνων προβληματίζει την εκπαιδευτική κοινότητα.

Ο προβληματισμός που εξέφρασε ο οργανωτικός γραμματέας της ΟΛΜΕ, προκάλεσε την (όπως πάντα επιθετικού τύπου) αντίδραση των τριών δημοσιογράφων, αλλά και του κ. Βασιλακόπουλου.

Αμέσως, επιδόθηκαν σε ένα απίστευτο μπούλινγκ και σε λοιδορίες, μόνο και μόνο γιατί εξέφραζε τον προβληματισμό της εκπαιδευτικής κοινότητας και διαφωνούσε με τη γραμμή Μαξίμου.

Τόσο απλά…

Δείτε το απίστευτο βίντεο από το λεπτό 12:38 και μετά

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα