ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Σεξουαλική κακοποίηση 12χρονου κοριτσιού: Ο 35χρονος πα-τέρας αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Η ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη, επιβεβαίωσε μέσω του DNA τη σεξουαλική κακοποίηση από τον ίδιο της τον πατέρα στην υπόθεση της 12χρονης μαθήτριας από το Αμύνταιο Φλώρινας, όταν εκμυστηρεύτηκε τον βιασμό της από τον ίδιο του τον πατέρα, ηλικίας 35 ετών.

Οπως  έγινε γνωστό, η ιατροδικαστική έκθεση που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη, επιβεβαιώνει τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης μαθήτριας και πλέον αναμένονται και τα αποτελέσματα των εξετάσεων από το DNA.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η 12χρονη, η οποία παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο, απομακρύνθηκε από το οικογενειακό περιβάλλον και φιλοξενείται σε δομή πρόνοιας.
Η αφορμή να αποκαλυφθεί αυτή η τραγική υπόθεση, αποτέλεσε η αλλαγή στη συμπεριφορά που παρατήρησαν εκπαιδευτικοί σχολείου στο Αμύνταιο της Φλώρινας.
Ολα ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα, όταν το ανήλικο κορίτσι, σύμφωνα με το protothema.gr, πήγε στο σχολείο του και την συγκεκριμένη ημέρα έτυχε να τους επισκεφθεί ένας σχολικός ψυχολόγος, προκειμένου να συζητήσει με τα παιδιά.

Στην ιδιωτική συζήτηση του γιατρού με την 12χρονη μαθήτρια, ο ψυχολόγος παρατήρησε ιδιαιτέρως την συμπεριφορά της και προβληματίστηκε από κάποια λόγια που του ανέφερε το παιδί σχετικά με το σεξ και τον έρωτα.

Αφού ο έμπειρος γιατρός κατάφερε και κέρδισε την εμπιστοσύνη του μικρού παιδιού, τότε εκείνο του εξομολογήθηκε ότι «ο μπαμπάς μου είναι αυτός που μου αγγίζει το σώμα», γεγονός που οδήγησε τον ψυχολόγο στην ενημέρωση της διεύθυνσης του σχολείου και φυσικά στην συνέχεια ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ο Εισαγγελέας.

Αμεσα συνελήφθη ο πατέρας της 12χρονης μαθήτριας, ο οποίος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταθέσει, ενώ οι Αρχές ερευνούν παράλληλα εάν οι σεξουαλικές πράξεις του πατέρα κατά του κοριτσιού, γίνονταν κατ’ εξακολούθηση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 35χρονος άντρας αφού έδωσε κατάθεση αφέθηκε ελεύθερος διότι είχε παρέλθει το αυτόφωρο, αλλά όταν έγινε γνωστό το θέμα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και  νοσηλεύεται, φρουρούμενος, εκτός κινδύνου, στο Νοσοκομείο Φλώρινας.

Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Φλώρινας φρουρούμενος ενώ η 12χρονη κόρη του βρίσκεται στην Κοζάνη καθώς υποβλήθηκε σε ιατροδικαστικές εξετάσεις αλλά και εξετάσεις DNA.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, Ιορδάνης Μπάντης, σχετικά με το περιστατικό δήλωσε ότι η τοπική κοινωνία του Δήμου έχει συγκλονιστεί από το άκουσμα της συγκεκριμένης, φρικιαστικής υπόθεσης, ενώ όταν αναφέρθηκε στην οικογένεια του δράστη υπογράμμισε ότι πρόκειται για μια γενικά ήσυχη οικογένεια, αλλά και ο πατέρας έδειχνε εργατικός και φιλότιμος.

«Πραγματοποιήθηκε μια καθιερωμένη επίσκεψη του σχολικού ψυχολόγου στο σχολείο της 12χρονης κοπέλας. Εκεί ο ψυχολόγος διαπίστωσε πως η μικρή ήταν κάπως περίεργη. Το παιδάκι σιγά – σιγά “ανοίχτηκε” και τότε οι δάσκαλοι και ο ψυχολόγος έπεσαν από τα σύννεφα από όσα άκουσαν από την 12χρονη μαθήτρια για την ίδιο της τον πατέρα. Η μητέρα δεν ξέρουμε εάν γνώριζε κάτι, ίσως να δεχόταν και η ίδια βία από τον σύζυγό της. Ηταν εργατικός και βοηθούσε στα ζώα τους κτηνοτρόφους και όπως λένε οι κάτοικοι του χωριού, δεν είχε δείξει ποτέ του κάτι περίεργο».

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα