ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Σεπόλια: Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. εκτείνονται παντού, ακόμη και στη μητέρα του παιδιού

Υπό έλεγχο βρίσκεται η μητέρα της 12χρονης που βίωνε τη φρίκη στα Σεπόλια, από 53χρονο κομματάρχη της Νέας Δημοκρατίας, που φέρεται να τη βίαζε και την εξέδιδε.

Η αστυνομία (που πάντοτε εξετάζει κάθε λεπτομέρεια και προς κάθε κατεύθυνση) ερευνά εάν η μητέρα του κοριτσιού γνώριζε τα όσα συνέβαιναν και εάν είχε αντιδράσει,

Από την πλευρά της η μητέρα, μιλώντας για πρώτη φορά, εμφανίστηκε οργισμένη.

«Εγώ θα τον σκοτώσω. Αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει ελεύθερος, γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει, εγώ η ίδια θα τον θάψω», δήλωσε χαρακτηριστικά σε τηλεοπτικό σταθμό, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του 53χρονου.

Αναφερόμενη στην ψυχολογική κατάσταση της κόρης της, ανέφερε ότι είναι ακόμα φοβισμένη, χωρίς να μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος της φρίκης που έζησε.

Υπενθυμίζεται ότι το 12χρονο κοριτσάκι, παιδί πολυμελούς οικογένειας, επί τέσσερις μήνες ζούσε την κόλαση στα χέρια του 53χρονου, που φέρεται να τη βίαζε και να την εξέδιδε.

Η δράση του 53χρονου είχε ξεκινήσει πολύ καιρό πριν, όταν θώπευε το παιδί σε διάφορα σημεία του σώματός του, μέσα στην επιχείρηση που διατηρεί στον Κολωνό, ενώ από το καλοκαίρι και μετά, ο δράστης φέρεται να βίαζε την ανήλικη με την απειλή όπλου.

Στη συνέχεια, άρχισε να εκδίδει το παιδί σε άλλους άντρες έναντι αμοιβής.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα