ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Σεπόλια: Αποφυλάκιση ζητεί η μητέρα της 12χρονης: «Θέλω να συμπαρασταθώ στα παιδιά μου»

Ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών βρέθηκε χθες Παρασκευή η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια, όπου ζήτησε την αποφυλάκισή της.

Στο δικαστήριο ήταν και τα παιδιά της που την προσέγγισαν (ιδιαιτέρως ο 18χρονος γιός της) για να της μιλήσουν δυο φορές, με την ίδια να υποστηρίζει μέσω του Star ότι περιμένει μία θετική απόφαση.

«Περιμένω μια θετική απόφαση για να μπορέσω να συμπαρασταθώ στα παιδιά μου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας», δήλωσε η μητέρα της 12χρονης μιλώντας στο Star, η οποία αποχώρησε από την Ευελπίδων και οδηγήθηκε ξανά στη φυλακή.

Σημειώνεται ότι ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών ζήτησε την άρση της προσωρινής κράτησης ή την αντικατάσταση με περιοριστικούς όρους. «Εδωσε όλες τις εξηγήσεις που έπρεπε και για καταθέσεις και για μηνύματα, είμαι αισιόδοξος. Φέραμε επιπλέον στοιχεία από γείτονες και καθηγητές», τόνισε ο συνήγορος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας.

«Μαμά σ αγαπάμε, κάνε κουράγιο»

Στο πλευρό της μητέρας βρέθηκαν τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της, τα οποία από την πρώτη στιγμή υποστηρίζουν ότι η μητέρα τους δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

Η μεγαλύτερη κόρη της, μάλιστα, όταν είδε τη μητέρα της να μπαίνει στο δικαστήριο, κατέβασε τη μάσκα και της φώναξε: «Πάμε μαμά…».

«Μαμά σ’ αγαπάμε, κάνε κουράγιο…», φέρεται να φώναξαν όλα τα παιδιά της κατά την αποχώρησή της και ζήτησαν να της μιλήσουν.

«Στηρίζουμε την μητέρα μας και πιστεύουμε στην αθωότητά της. Είμαστε στο πλευρό της και ελπίζουμε σύντομα κι εκείνη στο δικό μας. Ξέρουμε την αλήθεια και ξέρουμε ότι από εκείνη δεν έχει γίνει τίποτα, πάντα ήταν στο πλάι μας», υπογράμμισαν τα ανήλικα παιδιά της κατηγορουμένης.

Εβαλε τα κλάματα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η μητέρα της 12χρονης έβαλε τα κλάματα στο τέλος της διαδικασίας, η οποία διήρκεσε τρεις ώρες. «Φορτισμένο (κλίμα) από πλευράς της μητέρας η οποία θεωρεί ότι είναι άδικα στην φυλακή , έκλαιγε και έλεγε ότι θέλει να προστατεύσει τα παιδιά της», ανέφερε η συνήγορος της μητέρας, Ασπασία Τριχοπούλου.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα απευθυνόμενη στους δικαστικούς λειτουργούς είπε: «Βοηθήστε με να μπορέσω να πάω στα παιδιά μου. Είναι βαριά η κατηγορία αυτή για μια μάνα, η κατηγορία της μαστροπείας. Εάν δεν σκεφτόμουν ότι έχω οκτώ παιδιά, θα είχα βάλει τέλος στη ζωή μου».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα