ΔήμοιΔήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

Σεμινάρια για όλους από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος

Photo by Markus Winkler on Unsplash

Διήμερο σεμινάριο με θέμα την «Μύηση στην Τέχνη του Σεναρίου» διοργανώνει η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος με την υποστήριξη του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας και την αρωγή της Περιφέρειας Αττικής, το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020 και ώρες 10:30-15:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων ΠΠΙΕΔ (Δεκελείας 152).

Ένα ευσύνοπτο σεμινάριο που απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών που ενδιαφέρονται να μυηθούν στις βασικές αρχές της τέχνης του σεναρίου και αποτελεί την αρχή και τη βάση, ώστε να συνειδητοποιήσουν κατά πόσον διαθέτουν το συγγραφικό χάρισμα.

Προσφέρεται επίσης ως ευκαιρία ενασχόλησης με την ευεργετική διαδικασία της γραπτής έκφρασης, μιας μορφής γόνιμης ασχολίας που προσφέρει μια νοητική και ψυχική διέξοδο, συμβάλλοντας αφενός στην κατανόηση των αισθημάτων μας και των σκέψεών μας, αφετέρου στην άμβλυνση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Η διεξαγωγή του σεμιναρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το αντίστοιχο υγειονομικό πρωτόκολλο του Υπουργείου Πολιτισμού λόγω της πανδημίας του COVID-19. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να κάνουν χρήση μη ιατρικής μάσκας καθ’ όλη την διάρκεια των σεμιναρίων.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και οι θέσεις περιορισμένες. Δηλώσεις συμμετοχής δεκτές μόνο με ηλεκτρονικό μήνυμα στο email culture@dimosfx.gr (αποστείλετε ονοματεπώνυμο και αριθμό κινητού τηλεφώνου).

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 213-2026331 & -356

Close