ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Σε παραλίες της Ρόδου βρήκαν χιλιάδες ναρκωτικά μέσα σε σακουλάκια με σβάστικα (ΦΩΤΟ)

Οι αρχές του Λιμενικού ανακάλυψαν χιλιάδες ναρκωτικά χάπια σε παραλίες της Ρόδου και της Μεγίστης μέσα σε πλαστικές συσκευασίες, οι οποίες εξωτερικά έφεραν το σύμβολο της σβάστικας.

Σύμφωνα με το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν την περασμένη Πέμπτη στο πλαίσιο περιπολίας στελεχών της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου στην παραλιακή περιοχή Κάτω Πέτρες της Ρόδου.

Ειδικότερα, εντοπίστηκαν και περισυλλέχθηκαν δύο τσουβάλια, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων τα ένα από το άλλο, που περιείχαν 90 πλαστικές συσκευασίες με δισκία ναρκωτικών ουσιών τύπου CAPTAGON, ορισμένα εκ των οποίων ήταν αλλοιωμένα λόγω εισροής θαλασσινού νερού. Η συνολική τους ποσότητα εκτιμάται στα 181.800.

Παραλλήλως, ενημερώθηκε από τον Λιμενικό Σταθμό Μεγίστης ότι εντοπίστηκαν και περισυλλέχθηκαν σε παραλιακή οδό της Μεγίστης, 40 συσκευασίες που περιείχαν ίδια δισκία, η ποσότητα των οποίων υπολογίζεται στα 80.800.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου προκειμένου να διαπιστωθεί πως βρέθηκαν στις παραλίες οι συσκευασίες με τα ναρκωτικά χάπια.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα