ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 20χρονος φοιτητής που βρισκόταν στο πρώτο βαγόνι

«Εύχομαι οι ψευδείς ειδήσεις να βγουν αληθινές, παίζουν με τον πόνο μας», με αυτήν την ανάρτηση σχολίασε η θεία του 20χρονου φοιτητή Γεράσιμου Ιάσωνα τις πληροφορίες ότι ο ανιψιός της, ο οποίος ήταν και ο μόνος επιζώντας του πρώτου βαγονιού στο επιβατηγό τρένο Intercity 62 που συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη, εμφάνισε σημάδια βελτίωσης.

Ο 20χρονος, παρά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι επρόκειτο να ξεκινήσει αργά ή γρήγορα η διαδικασία της αποσωλήνωσής του, παραμένει ακόμα στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Τέμπη: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο φοιτητής

Η κατάσταση της υγείας κρίνεται ως κρίσιμη. Παρά τις πληροφορίες ότι θα ξεκινούσε η αποσωλήνωσή του, κάτι τέτοιο σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής.

Ο Γεράσιμος συνεχίζει να δίνει «μάχη» εδώ και πέντε ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, με τους γιατρούς να αναφέρουν ότι πέρα από τα δύο χειρουργεία στα οποία και έχει υποβληθεί λόγω των βαρύτατων κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων, η κατάστασή του παραμένει σταθερά κρίσιμη.

Ο νεαρός φοιτητής φέρεται να εκτοξεύτηκε στα χωράφια και εκεί τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του οι διασώστες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του νεαρού διατηρεί επιχείρηση εκτυπώσεων στον Βόλο. Ο 20χρονος πολυτραυματίας ταξίδευε για Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζει.

Στο καμένο βαγόνι βρισκόταν το κυλικείο, το οποίο ήταν γεμάτο από νέους ανθρώπους και από το οποίο δεν έχει μείνει τίποτα εξαιτίας της σύγκρουσης, καθώς μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα