ΔήμοιΔήμος Βριλησσίων

Σε επιφυλακή οι υπηρεσίες στα Βριλήσσια

Τα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων που θα ακολουθήσουν, ανακοίνωση η δημοτική αρχή στα Βριλήσσια.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Βριλησσίων για την αντιμετώπιση των δύσκολων καιρικών φαινομένων που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες, ενημερώνει τους δημότες για τα εξής:

Ως θερμαινόμενος χώρος επί 24ωρου βάσεως για την εξυπηρέτηση των δημοτών που θα τον έχουν ανάγκη, θα παραμείνει το Β’ ΚΑΠΗ (Λ. Πεντέλης 4), από την Παρασκευή και ώρα 22:00 έως και την Τρίτη και ώρα 7:00.

Χώροι απόθεσης αλατιού για την εξυπηρέτηση των δημοτών:

  • Είσοδος ανοικτού γηπέδου ποδοσφαίρου (τέρμα οδού Κισσάβου)
  • Οικόπεδο Δήμου Βριλησσίων, επί των οδών Λ. Πεντέλης και Β. Ηπείρου

Καθ’ όλη τη διάρκεια των φαινομένων, θα βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία:

  • Τρία οχήματα ρίψης αλατιού
  • Ένας εκσκαφέας
  • Ένα ημιφορτηγό
  • Ένα καλαθοφόρο όχημα
  • Δύο επιβατικά αυτοκίνητα

Επίσης, εφόσον απαιτηθούν, θα χρησιμοποιηθούν δύο επιπλέον εκσκαφείς και ένας φορτωτής.

Θα υπάρχει ομάδα επιφυλακής για την άμεση αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων (πτώσεις δένδρων, πτώση ρεύματος, εύρυθμη λειτουργία αντλιοστασίων).

Για πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Civil Protection.

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Κέντρο επιχειρήσεων πολιτικής προστασίας: 210-6130917, 210-8104295

Τηλεφωνικό κέντρο Δήμου: 213-2050500, -599

Ανεξάρτητα από την ένταση των χιονοπτώσεων, το βασικό πρόβλημα αυτής της κακοκαιρίας θα είναι οι πάρα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Παρακαλείστε λοιπόν να ελαχιστοποιήσετε τις μετακινήσεις σας και να επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή τις πρωινές και τις βραδινές ώρες, λόγω αυξημένου παγετού.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι