Περιφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Σε εκδήλωση Τοπικών Φορέων της Σαλαμίνας ο Γιώργος Πατούλης

«Είναι υποχρέωση όλων μας να εργαστούμε προς την κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων που ταλαιπωρούν τη Σαλαμίνα.

Η Νέα Αρχή για την Αττική δεσμεύεται να συμβάλλει στην προσπάθεια αναπτυξιακής επανεκκίνησης της. Η Σαλαμίνα έχει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης με τη προϋπόθεση να υποστηριχτεί με τα κατάλληλα αναπτυξιακά και χρηματοδοτικά εργαλεία.

Δεν μπορεί να είναι γεωγραφικά τόσο κοντά στον Πειραιά και οι κάτοικοί της να αντιμετωπίζουν πρόβλημα όπως είναι για παράδειγμα η ιατροφαρμακευτική περίθαλψή και οι μετακινήσεις».

Στις σχετικές αναφορές προχώρησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης κατά τη διάρκεια χαιρετισμού του σε τοπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τη ΔΗΜΤΟ Σαλαμίνας.

Ο Γ. Πατούλης επισήμανε ότι το νησί έχει ανάγκη από σημαντικά έργα υποδομής και έκανε γνωστό ότι ο συνδυασμός Νέα Αρχή για την Αττική καταρτίζει ειδικό επιχειρησιακό Πρόγραμμα στο οποίο θα προβλέπονται συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη των νησιών του Σαρωνικού και πρόσθεσε:

«Μαζί με τους πολίτες και τους φορείς θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη η οποία θα επιτρέψει στους κατοίκους και τους νέους ανθρώπους να παραμείνουν στο τόπο τους.

Από την πρώτη ημέρα που θα αναλάβουμε καθήκοντα θα ενεργοποιηθεί ένα συντονιστικό όργανο στο οποίο θα συμμετέχουν η Περιφέρεια και οι 66 Δήμοι της Αττικής. Το όργανο θα είναι αρμόδιο για την από κοινού διεκδίκηση επίλυσης των τοπικών προβλημάτων.

Η Νέα Αρχή διαθέτει ικανούς και έμπειρους υποψηφίους οι οποίοι θα αναλάβουν έργο από την πρώτη στιγμή».

Στην εκδήλωση ήταν ομιλητής ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Αττικής