ΔήμοιΔήμος Βύρωνα

Σχολείο φροντιστών για τους δημότες με διαταραχές μνήμης

Στο πλαίσιο του προγράμματος “Φιλικές Κοινότητες προς τους Δημότες με Διαταραχές Μνήμης”, συνεχίζει τη λειτουργία του το Σχολείο Φροντιστών υπό την εποπτεία του καθηγητή Ψυχιατρικής Α. Πολίτη.

Την Παρασκευή 8/2/2019 και ώρες 17:00-18:30, στο ΚΑΠΗ Αγ. Τριάδας του Δήμου Βύρωνα, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό μάθημα στους Φροντιστές, με θέμα τη συμβολή της Φυσικοθεραπείας στην αντιμετώπιση της Άνοιας και την εκπαίδευση των Φροντιστών για την προστασία της σωματικής τους υγείας.

Το θέμα θα παρουσιάσουν η Ευαγγελία Σηφακάκη, φυσικοθεραπεύτρια του Κ.ΑΠ.Η Μεταμόρφωσης του Δήμου Βύρωνα, γραμματέας του Επιστημονικού Τμήματος Γηριατρικής Φυσικοθεραπείας του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών (Π.Σ.Φ Ν.Π.Δ.Δ) και ο Σταύρος Σταθόπουλος, φυσικοθεραπευτής στο Γ.Ν.Α “Ο Ευαγγελισμός”, συντονιστής του Επιστημονικού Τμήματος “Φυσικοθεραπεία στην Ψυχική Υγεία” του Π.Σ.Φ Ν.Π.Δ.Δ.

Στο τέλος θα μοιραστούν φυλλάδια από το Εθνικό Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας των Ηλικιωμένων Ατόμων – Ηπιόνη 2017 “Πρόληψη της Άνοιας και Έγκαιρη Αντιμετώπιση των συνεπειών της”.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι