ΔήμοιΔήμος Σαρωνικού

Σαρωνικός: Για δεύτερη χρονιά στην Έκθεση Philoxenia

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Δήμου Σαρωνικού στην 34η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA 2018, που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δήμος συμμετείχε με την παρουσίαση της φωτογραφικής έκθεσης #my_saronikos, με έργα που προέκυψαν από τη συνεργασία του με την ομάδα Greek Instagrammers.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση στην Ελλάδα, στην οποία ο Δήμος έλαβε μέρος για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Η φωτογραφική αυτή έκθεση έδωσε την ευκαιρία σε χιλιάδες Ελληνες και ξένους επισκέπτες της Philoxenia να θαυμάσουν τη φυσική ομορφιά, τα τοπία και την πολιτιστική κληρονομιά του Δήμου Σαρωνικού, μέσα από τις εικόνες που αποτύπωσε ο φακός και η δημιουργική ματιά των μελών της ομάδας.

Η συλλογή των έργων θα παρουσιαστεί και σε ξεχωριστή έκθεση στον Δήμο Σαρωνικού, το καλοκαίρι του 2019.

Ο δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνηςδήλωσε σχετικά:

«Η εφετινή παρουσία μας στην Philoxenia ήταν ένα ακόμη επιτυχημένο βήμα στην υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής, την οποία εφαρμόζουμε με συνέπεια τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Στόχος μας ήταν και είναι να αναδείξουμε το Δήμο Σαρωνικού ως αναγνωρίσιμο τουριστικό προορισμό στην Αττική και να τοποθετηθούμε με αξιώσεις στη συνείδηση, τόσο του κοινού όσο και των φορέων λήψης αποφάσεων.

Στην προσπάθεια αυτή αξιοποιούμε όλα τα σύγχρονα εργαλεία τουριστικού μάρκετινγκ, αναπτύσσοντας δυναμική παρουσία και στο χώρο κοινωνικών δικτύων με ισχυρή επιρροή στη διαμόρφωση των προτιμήσεων των επισκεπτών, όπως είναι το Instagram.

Είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα της συνεργασίας μας με την ομάδα των Ελλήνων Instagrammers και ευτυχείς που είχαμε την ευκαιρία να το παρουσιάσουμε σε ένα τόσο ευρύ κοινό.

Θέλω να ευχαριστήσω τα στελέχη μας, που για μια ακόμη χρονιά οργάνωσαν και επιμελήθηκαν την άψογη παρουσία του Δήμου Σαρωνικού στη Philoxenia. Συνεχίζουμε με γνώση, με σχέδιο και επαγγελματισμό».

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι