ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η οικογένειά της αδειάζει το σπίτι που έμενε στην Πάτρα

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου προετοιμάζεται για να δώσει την κατάθεσή της ως η μοναδική ύποπτος για τις δολοφονίες και των δύο μικρότερων παιδιών της Μαλένας και της Ίριδα,  η οικογένειά της το Σάββατο άδειασε το σπίτι όπου κατοικούσε η 33χρονη στην Πάτρα.

Όπως μετέδωσε το Mega, από νωρίς το πρωί του Σαββάτου η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, μαζί με τον άνδρα της και ένα ακόμη συγγενικό πρόσωπο, μετέβησαν στην Μπιζανίου 27 με σκοπό να «κλείσουν» το σπίτι.

Όποια αντικείμενα η μητέρα και ο πατριός της 33χρονης θεωρούν πως πρέπει να μεταφερθούν τα βάζουν σε κούτες ώστε άμεσα να φύγουν από σπίτι, ενώ ακόμη και παιχνίδια των τριών παιδιών μεταφέρονται με μαύρες σακούλες στους κάδους απορριμμάτων.

Η απόφαση αυτή της οικογένειας κατά τις ίδιες πληροφορίες είναι σε πλήρη συμφωνία με την Ρούλα Πισπιρίγκου, δεδομένου ότι πλέον το σπίτι δεν κατοικείται και κάποια πράγματα που υπάρχουν θεωρούνται χρήσιμα και θα μεταφερθούν σε άλλο σπίτι.

Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε μεταφέρει τα πράγματά του από το σπίτι και μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, τον περασμένο Απρίλιο, συγγενικό του πρόσωπο είχε μεταβεί στο σπίτι της οικογένειας και είχε πάρει μόνο το ημίαιμο λαμπραντόρ, που ήταν δικό του.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα