Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αποκάλυψε ότι πρόσφατα έγινε για έβδομη φορά πατέρας.
Ο ηλικίας 79 ετών Αμερικανός ηθοποιός, κάτοχος δύο βραβείων Οσκαρ, παραχώρησε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο ET Canada και διόρθωσε τη δημοσιογράφο όταν αναφέρθηκε στα έξι του παιδιά.
“Επτά στην πραγματικότητα, μόλις απέκτησα μωρό”, είπε ο ηθοποιός, χωρίς να διευκρινίσει εάν είναι αγόρι ή κορίτσι ούτε ποια είναι η μητέρα του, ενώ και ο μάνατζέρ του επιβεβαίωσε την είδηση στο AFP.
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει δύο παιδιά με την πρώτη του σύζυγο Νταϊάν Αμποτ, την συμπρωταγωνίστριά του στη διάσημη ταινία “Ο ταξιτζής” και δύο με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Γκρέις Χάιταουερ, με την οποία πήραν διαζύγιο το 2018.
Εχει επίσης δίδυμα με το μοντέλο Τούκι Σμιθ, με την οποία είχε σχέση στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και στις αρχές αυτής του 1990.
Ο ηθοποιός μετέχει στην προώθηση της τελευταίας κωμωδίας στην οποία παίζει “About My Father”, η οποία αναμένεται να βγει στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 26 Μαΐου.
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο που συχνά χαρακτηρίζεται ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του, κέρδισε δύο Οσκαρ προτού γίνει 40 ετών: Οσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου το 1974 για το δεύτερο μέρος των θρυλικών ταινιών “Ο Νονός” και Οσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου το 1981 για την ενσάρκωση του πυγμάχου Τζέικ ΛαΜόττα, στην ταινία “Οργισμένο Είδωλο”.