ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Riviera Galleria: Η μελλοντική εικόνα του νέου εμπορικού προορισμού της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Η Αθηναϊκή Ριβιέρα αλλάζει εικόνα, με την Riviera Galleria να είναι το νέο εμπορικό mall του Ελληνικού, το οποίο θα δημιουργηθεί ακριβώς δίπλα στη νέα μαρίνα του Αγίου Κοσμά.

«Στο πιο εντυπωσιακό παραθαλάσσιο σημείο της Αθήνας, κορυφαίες προτάσεις αγορών, υψηλής γαστρονομίας και ψυχαγωγίας δημιουργούν τον απόλυτο προορισμό πολυτέλειας. Σε 23.000 τ.μ., η Riviera Galleria, θα διαθέτει κορυφαία brands, καταστήματα γνωστών σχεδιαστών, premium boutiques, πολυτελή εστιατόρια και μπαρ, πολιτιστικές εκδηλώσεις και μοναδικές παραστάσεις σε ένα σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας που θα προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο».

Με αυτή τη δήλωση περιγράφει η Lamda Development τη Riviera Galleria, το εμπορικό mall του Ελληνικού, το οποίο θα δημιουργηθεί ακριβώς δίπλα στη νέα μαρίνα του Αγίου Κοσμά. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρία, «το κτίριο, σχεδιασμένο από τον βραβευμένο Ιάπωνα αρχιτέκτονα Kengo Kuma, έχει έμπνευση τα ιστιοφόρα που διασχίζουν τις θάλασσες της Ελλάδας και είναι μία ωδή στην απλότητα και την κομψότητα».

Η Lamda Development μάλιστα δημοσίευσε ένα βίντεο από τη μελλοντική εικόνα του νέου εμπορικού προορισμού της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Υπενθυμίζεται ότι το έργο έχει ενταχθεί στην πρώτη πενταετία των συνολικών έργων και υπολογίζεται ότι μπορεί να φτάσει τα 125 εκατ. ευρώ, με έναν προβλεπόμενο αριθμό επισκεπτών κοντά στα 7 εκατ. επισκέπτες κατά το πρώτο έτος λειτουργίας της.

Βίντεο: Η μελλοντική εικόνα της Riviera Galleria

Δείτε πώς θα είναι ο νέος εμπορικός προορισμό της Αθηναϊκής Ριβιέρας:

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα