ΕπικαιρότηταΠολιτική

Ρατσιστικός λόγος από τον Μπογδάνο – «Γύφτοι έχουν καταλάβει πλατεία στα Πατήσια»

Photo by Facebook @Constantinos.Bogdanos

Σε ένα νέο ρατσιστικό παραλήρημα προέβη ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Μετά τις έντονες διαμαρτυρίες για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο έπρεπε να γίνει με τιμές αρχηγού κράτους, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος διαμαρτύρεται για τις εικόνες που υποστηρίζει ότι αντικρίζει στα Πατήσια.

Ο διαγραφείς από τη ΝΔ και νυν ανεξάρτητος βουλευτής που είχε τσακωθεί πρόσφατα με τον Φαήλο Κρανιδιώτη αποφάσισε να τοποθετηθεί στο Twitter για άτομα που υποστηρίζει ότι έκαναν κατάληψη σε πλατεία γράφοντας «παραδομένοι στην ανομία».

«Γύφτοι κατέλαβαν την πλατεία»

Οι εικόνες που… έβγαλαν από τα ρούχα του τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο λαμβάνουν χώρα στην πλατεία Πεσόντων Πυροσβεστών στα Πατήσια που σύμφωνα με τον ίδιο την έχουν καταλάβει «γύφτοι, έχουν παρκάρει τα αυτοκίνητα τους μέσα στην πλατεία, έχουν στήσει ηχεία και κάνουν κόντρες και σούζες με τις μηχανές».

Οπως αναφέρει, κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα του Κολωνού αλλά απάντηση δεν πήρε. Ομως μετά από παρότρυνση στο Twitter, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κάλεσε την Αμεση Δράση και ενημέρωσε για την… κατάληψη.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα