ΔήμοιΔήμος Αγίας Παρασκευής

«Ραντεβού» στην κάλπη για αλλαγή έδωσε ο Γιάννης Μυλωνάκης

Πλήθος Αγιοπαρασκευιωτών βρέθηκαν την Κυριακή 21 Απριλίου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε», στην οδό Αγ. Ιωάννου 35.

Ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννη Μυλωνάκης παρουσίασε τους βασικούς προγραμματικούς άξονες του συνδυασμού, καθώς και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, με τους οποίους δίνεται η «μάχη» για να αλλάξει κεφάλαιο η Αγία Παρασκευή.

Σε εορταστική ατμόσφαιρα, με αισιοδοξία για την επερχόμενη νίκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές, τα μέλη των «Αλλάζουμε» είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους πολίτες, να ανταλλάξουν προβληματισμούς αλλά και ιδέες για ένα καλύτερο αύριο στην πόλη και έδωσαν «ραντεβού» στην κάλπη της 26ης Μαΐου, απ’ όπου θα ξεκινήσει η μεγάλη αλλαγή για τον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων υποψήφιοι ευρωβουλευτές και βουλευτές από το Κίνημα Αλλαγής και τη Νέα Δημοκρατία, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι από τις παρατάξεις του Γιάννη Σγουρού και του Γιώργου Πατούλη, καθώς και πλήθος εκπροσώπων τοπικών συλλόγων και φορέων.

Ο Γιάννης Μυλωνάκης, στον σύντομο χαιρετισμό προ τους συνδημότες του, αφού αναφέρθηκε στο ξεκίνημα των «Αλλάζουμε», ευχαρίστησε όλους εκείνους που στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται, σημειώνοντας:

Μέσα σε αυτούς τους λίγους μήνες, η δική σας αγάπη, το δικό σας ενδιαφέρον, οι ανοιχτές πόρτες που συναντάμε όπου και αν περάσουμε, έγιναν το οξυγόνο της προσπάθειάς μας.

Μας δώσατε τη δύναμη να είμαστε σήμερα εδώ ως μια κίνηση πολιτών που διεκδικεί στα ίσια τη διοίκηση της πόλης.

Και πιστέψτε με, δεν μιλάω στον αέρα. Μιλάω γιατί γνωρίζω. Μιλάω γιατί κάθε μέρα είμαστε στον δρόμο και το βράδυ αναλύουμε αυτά που ακούσαμε και καταγράψαμε.

Για να επιστρέψουμε σε όλους ένα σχέδιο που θα εφαρμοστεί άμεσα από την πρώτη μέρα.

Ας μην βιαστούν λοιπόν κάποιοι να προδικάσουν το αποτέλεσμα, να πιάσουν καρέκλες ή να ράψουν κοστούμια.

Η Αγία Παρασκευή ήδη αλλάζει. Η Αγία Παρασκευή ήδη ετοιμάζεται να απαντήσει στο μεγάλο δίλημμα.

Ένα δίλημμα που είναι ορατό πια, μετά από 8 χρόνια στα ίδια και στα ίδια.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι