ΔήμοιΔήμος Ραφήνας-ΠικερμίουΠεριφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Ραφήνα-Πικέρμι: 1.050.000 € για ρυμοτομική μελέτη

Η διοίκηση του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου συνεχίζοντας την αναπτυξιακή πολιτική και την προσπάθεια επίλυσης χρονιζόντων προβλημάτων της περιοχής, σε συνεργασία με το Περιφερειακό Συμβούλιο στις 29 Ιουνίου 2017 ενέταξε στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων με την με αριθμό 216/2017 απόφασή του (ΑΔΑ: 7ΦΞ57Λ7-ΒΧ0) τη Μελέτη Προϋπολογισμού 1.050.000 ευρώ Οριοθέτησης-Διευθέτησης Ρεμάτων και προσαρμογής ρυμοτομικού σχεδίου περιοχών του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Η εν λόγω μελέτη αφορά συνολικά τον οικισμό της Διώνης, όπως είναι πλέον από 26/6/2017 η ενιαία ονομασία του όλου πολεοδομικού σχεδίου του Αγίου Σπυρίδωνα (πρώην Διώνη, Αιολίδα, τρίτοι).

Η δρομολόγηση επίλυσης τέτοιων ζητημάτων δίνει προοπτική δημιουργίας μεγάλων υποδομών στην περιοχή ενώ με την ένταξη χρηματοδότησης αυτής της μελέτης υλοποιούμε ως δημοτική αρχή την υπόσχεσή μας προς τους κατοίκους.

Επίσης στην ίδια συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου αυξήθηκε ο προϋπολογισμός της επισκευής γέφυρας της Βελανιδιάς από 65.000 ευρώ σε 110.000 ευρώ και μετά την μη υπαγωγή της σε πρότυπες περιβαλλοντικές δεσμεύσεις άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για την υλοποίησή της.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι