ΕπικαιρότηταΠολιτική

Ξέφρενη επίθεση Λιάνη σε Γ. Παπανδρέου: Εχει ένα ακόμη γραμμάτιο με την Τουρκία!…

Σε μια άνευ προηγουμένου επιθετική ανάρτηση για την πρωτοβουλία του Γιώργου Παπανδρέου να αναλάβει το πλαίσιο των εσωκομματικών διεργασιών στο Κίνημα Αλλαγής και να θέσει την υποψηφιότητά του, επιχείρησε μέσα από το προφίλ της στο Facebook, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Μεταξύ πολλών άλλων, η κυρία Δήμητρα Λιάνη κατηγορεί τον γιο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και συζύγου της Ανδρέα Παπανδρέου, ότι «διχάζει και αποσυνθέτει ό,τι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ», ενώ τονίζει ότι «έχει ένα ακόμη προσυπογεγραμμένο γραμμάτιο: Να εκχωρήσει την ΑΟΖ και τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στην Τουρκία!”.

Η ανάρτηση της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου

«40 χρόνια μετά την μεγαλειώδη νίκη του ΠΑΣΟΚ το 1981, η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου έχοντας την ιστορική απαξίωση στο πρόσωπό του, διχάζει και αποσυνθέτει ό,τι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ, ενώ έχει ένα ακόμη προσυπογεγραμμένο γραμμάτιο: «να εκχωρήσει την ΑΟΖ και τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στη Τουρκία»!

Δεν ξεχνάμε ποτέ ότι απαρνήθηκε ολοκληρωτικά την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα, ότι υποστήριξε το ανθελληνικό “Ναι” στο κατάπτυστο σχέδιο ΑΝΑΝ, ότι προώθησε το υποτακτικό “Ναι” στο Δημοψήφισμα του 2015, ότι χαιρέτησε ως θετικό το εθνικά μειοδοτικό “Ναι” στα Σκόπια, ώστε να ονομάζονται Μακεδονία και ότι εκφέρει αδίστακτα και καθημερινά το προκλητικό “Ναι” στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση!

Ε, όχι! Ο λαός έχει και μνήμη και κρίση! Οι Ανδρεϊκοί Δημοκράτες Πατριώτες παραμένουν πολιτικά ορφανοί και αυτός σταθερά διαχρονικός, ιδεολογικός αντίπαλος και πολέμιός τους!».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα