ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Βροχή: “Βούλιαξε” η Θεσσαλονίκη – Δρόμοι έγιναν “ποτάμια” και παρασύρθηκαν οχήματα (VIDEOS)

H πρωτοφανής νεροποντή που έπληξε από χθες το απόγευμα τη Θεσσαλονίκη σταμάτησε, ωστόσο τα προβλήματα που άφησε πίσω της. είναι πολύ μεγάλα.

Η οδός Λαγκαδά πλημμύρισε, τα αυτοκίνητα που κινούνταν σε αυτήν βρέθηκαν ακινητοποιημένα με αλάρμ πάνω στο διαχωριστικό διάζωμα.

Ακινητοποιημένα βρέθηκαν και πολλά οχήματα στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα η κίνηση να είναι σχεδόν αδύνατη, ωστόσο με τεράστια δυσκολία κινήθηκαν τα οχήματα στην οδό Μοναστηρίου, 26ης Οκτωβρίου,

Πλημμυρισμένος ήταν και ο δρόμος κάτω από την αερογέφυρα της Σταυρούπολης, ενώ σε ποτάμια μετατράπηκαν και οι δρόμοι γύρω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, αλλά και στην παραλιακή της πόλης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για πλημμυρισμένα ισόγεια και υπόγεια, κυρίως στην περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Επίσης, λίμνη θυμίζει ο χώρος μπροστά από την ΔΕΘ στο ύψος της ΧΑΝΘ.

Εγκλωβίστηκαν οχήματα στην γέφυρα της Αγ. Πάντων

Οπως σε κάθε δυνατή νεροποντή, έτσι και σε αυτή, ο δρόμος κάτω από την γέφυρα της Αγίων Πάντων, στην δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης, πλημμύρισε.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αυτοκίνητα που κινούνταν κάτω από την γέφυρα να εγκλωβιστούν από το ύψος και την ορμή των νερών αλλά και των φερτών υλικών που φράκαραν τα φρεάτια.

 

Με πληροφορίες από thestival.gr

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα