Αντιπεριφέρεια ΝήσωνΠεριφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

“Ποτάμι”: Επίσκεψη στην Περιφέρεια Νήσων

Ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος, δέχθηκε την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 στο γραφείο του, εκπροσώπους από το πολιτικό κόμμα «Ποτάμι».

Συγκεκριμένα, δέχθηκε επίσκεψη από τον Γεώργιο Γκαρή, γραμματέα του Οργανωτικού, Νίκο Θάνου, γραμματέα του Πειραιά και Ολυμπία Αναστασοπούλου, μέλος του πολιτικού συμβουλίου και πολιτική υπεύθυνη Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Χατζηπέρος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους, σχετικά με την εξέλιξη της ανάπτυξης των νησιών.

Παράλληλα, τους εξέθεσε και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά λόγω των ιδιαιτεροτήτων τους (αρχαιολογικοί χώροι, δασικές εκτάσεις, παραδοσιακοί οικισμοί, μέγιστο κάλλος).

Τους δήλωσε, δε, ότι η ατμομηχανή της ανάπτυξης των νησιών είναι η Περιφέρεια Αττικής, η οποία με στοχευόμενες δράσεις και παρεμβάσεις, βελτιώνει την καθημερινότητα του πολίτη και καθιστά τα νησιά και την Τροιζηνία ελκυστικούς προορισμούς.

Το όραμα της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων είναι η ποσοτική και ποιοτική εξασφάλιση πόσιμου νερού στα νησιά αλλά και η αγροτική πρωτογενής παραγωγή, καθώς και η βελτίωση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών όσον αφορά στο τουριστικό προϊόν.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Αντιπεριφέρεια Νήσων