Περιφέρεια ΠελοποννήσουΠεριφέρειες

“Νέα Πελοπόννησος”: Η Σοφία Παπαδοπούλου υποψήφια στην Κορινθία

Την υποψηφιότητα της Σοφίας Παπαδοπούλου στο ψηφοδέλτιο της Κορινθίας με την παράταξη της Νέας Πελοποννήσου στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Ο περιφερειάρχης δήλωσε συγκεκριμένα:

Καλωσορίζω στην παράταξη της Νέας Πελοποννήσου τη Σοφία Παπαδοπούλου, μια προσωπικότητα με σημαντικό επιστημονικό και επαγγελματικό υπόβαθρο, αλλά και κοινωνική δραστηριότητα.

Με τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιό μας στην Κορινθία αποδεικνύει τη δυναμική ενσωμάτωσης νέων υγιών δυνάμεων στην προσπάθειά μας.

Της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα.

Από την πλευρά της, η Σοφία Παπαδοπούλου τόνισε:

Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που αγαπώ βαθιά τον τόπο μου και είμαι κοντά στον συμπολίτη μου μέσα από την ενεργή επαγγελματική και κοινωνική μου δραστηριότητα όλα αυτά τα χρόνια.

Η πολιτική δραστηριοποίηση ποτέ δεν ήταν αυτοσκοπός. Αυτοσκοπός μου είναι να βλέπω τον τόπο μου να προοδεύει και να εξελίσσεται.

Αισθάνομαι ότι το προσωπικό μου όραμα μπορώ να εκπληρώσω με αρωγό και καθοδηγητή τον Πέτρο Τατούλη, τον οποίο ευχαριστώ για την τιμητική του πρόταση.

Κυρίως όμως τον ευχαριστώ που με παρότρυνε να ασχοληθώ ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση και μου ενέπνευσε την φλόγα να συνδράμω στον αγώνα για το μέλλον που αξίζει στην Πελοπόννησό μας.

Γεννήθηκε την 1η Ιουλίου 1975 στην Κόρινθο και διαμένει στο Κοκκώνι Κορινθίας. Οι γονείς της είναι η Κωστούλα και ο Βασίλειος Παπαδόπουλος με καταγωγή από την Παραμυθιά Θεσπρωτίας. Είναι παντρεμένη με τον Στυλιανό Καρανικόλα, Τεχνολόγο Γεωπόνο, και έχουν μία κόρη την Δανάη-Κωνσταντίνα επτά (7) ετών.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου. Από το 1999 μέχρι σήμερα ασκεί μαχόμενη δικηγορία και διατηρεί το προσωπικό της δικηγορικό γραφείο στο Κιάτο Κορινθίας.

Έχει συνεργαστεί ως νομικός σύμβουλος με μεγάλες εταιρείες σε όλη τη χώρα και επίσης για πολλά έτη υπήρξε νομική σύμβουλος της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ. Από το έτος 2002 είναι συνεργαζόμενη δικηγόρος του ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ-ΕΤΑΜ) και παρέχει νομικές υπηρεσίες στον Δήμο Σικυωνίων.

Προτεινόμενα