ΕλλάδαΕπικαιρότητα

“Εφυγε” ο αγαπημένος δημοσιογράφος και φίλος Στέλιος Τραϊφόρος

Ο Στέλιος Τραϊφόρος, ο αγαπημένος συνάδελφος και φίλος, έφυγε για το Μεγάλο Ταξίδι!

Ανιψιός του μεγάλου Μίμη Τραϊφόρου και της Σοφίας Βέμπο, πάντοτε γλυκός και καλωσυνάτος, δημοσιογράφος σε “Ριζοσπάστη”, Αθηναϊκή”, “Αυριανή” κ.α., ο Στέλιος θα μείνει αξέχαστος στους φίλους και τους γνωστούς του για το χαμόγελό, του τον θαυμάσιο χαρακτήρα του και τις υπέροχες ιστορίες που ήξερε με θαυμάσιο και ξεχωριστό τρόπο να διηγείται.

Ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε, πάντοτε αξιοπρεπέστατος, θα λείψει από όσους τον γνώρισαν, διότι δεν υπήρξε κανείς που να τον γνώρισε και να μην είχε να πει τα καλύτερα.

Εμείς εδώ στο “inthecity.gr” ευχόμαστε “Καλό Ταξίδι” στον αγαπημένο μας Στέλιο και στους οικείους του απευθύνουμε τα πλέον ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

 

 

Ανακοίνωση

«Eταιρεία Τεχνών, Επιστήμης και Πολιτισμού Κερατσινίου»

“Με μεγάλη οδύνη και θλίψη, ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπητού συμπολίτη μας, συγγραφέα, ιδρυτικού μέλους και επιτίμου προέδρου της Ε.Τ.Ε.Π.Κ., Στέλιου Τραϊφόρου.

Ο εκλιπών υπηρέτησε επί σειρά ετών με υπευθυνότητα και εντιμότητα τη δημοσιογραφία, υπήρξε ενεργός δημότης και πάντα έτοιμος να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας.

Υπήρξε πρόεδρος του συλλόγου μας επί σειρά ετών και προώθησε τους σκοπούς και τους πολιτιστικούς στόχους της Ε.Τ.Ε.Π.Κ. με όλες του τις δυνάμεις. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Θα είναι πάντα στην καρδιά μας.  

Καλό Ταξίδι Στέλιο!”.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα