ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Ψηφιοποίηση: WiFi στη Λαχαναγορά του Ρέντη

Η εγκατάσταση WiFi στη Λαχαναγορά του Ρέντη ανακοινώθηκε στο πλαίσιο συνάντησης εργασίας εκπροσώπων όλων των χονδρεμπορικών επιχειρήσεων που εδρεύουν στις εγκαταστάσεις του ΟΚΑΑ, με εκπροσώπους της κυβέρνησης.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν περισσότεροι από 100 χονδρέμποροι Οπωροκηπευτικών, Αλιευμάτων και Κρέατος, οι οποίοι συζήτησαν τα θέματα των κλάδων με τη Διοίκηση του ΟΚΑΑ και υπουργικά στελέχη.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας Απόστολος Αποστολάκος, δήλωσε: «Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Οργανισμού που η συμβολή του κλάδου στην εθνική οικονομία αναγνωρίζεται εμπράκτως από τέσσερις κορυφαίους υπουργούς. Αυτό αποδεικνύεται με την παρουσία τους στον φυσικό χώρο της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών, όπου αφού παρουσίασαν τα έργα που αφορούν τον κλάδο, έλαβαν τις απόψεις και τους προβληματισμούς των εμπόρων, συζήτησαν πιθανές λύσεις και έθεσαν τα θεμέλια ώστε το κλάδος του χονδρεμπορίου Φρέσκων και Νωπών Τροφίμων να αναπτυχθεί και να ψηφιοποιηθεί σε σύγχρονες βάσεις».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα