ΕπικαιρότηταΠολιτική

«Πρόεδρε έλα με φόρα»! Το Luben τρολάρει την Πόπη Τσαπανίδου και εκείνη απαντά (vid)

Η Πόπη Τσαπανίδου προλόγισε τον Αλέξη Τσίπρα από το Ιβανώφειο στάδιο στη Θεσσαλονίκη όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραχώρησε προεκλογική ομιλία και η ιαχή της προς το πλήθος έγινε viral.

Το σατιρικό μέσο Luben δεν έχασε ευκαιρία να φτιάξει ένα από τα σπαρταριστά του βίντεο με την Πόπη Τσαπανίδου να φωνάζει «Πρόεδρε έλα με φόρα», αναμεμειγμένο με στιγμιότυπα από την αγία, ελληνική τηλεόραση και η ανάρτηση πλησιάζει τις 100.000 μέσα στις πρώτες οκτώ ώρες στο Youtube.

Στο σύνθημα των συγκεντρωμένων στο στάδιο της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Δευτέρας, «Αλέξη γερά να πέσει η δεξιά» ο κ. Τσίπρας απάντησε: «Θα πέσει η χειρότερη, η αθλιότερη κυβέρνηση της δεξιάς από τη μεταπολίτευση και μετά, διότι αυτά που έχουνε δει τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια δεν τα έχουμε ξαναδεί και θα πέσει εάν εσείς το πάτε γερά».

Ωστόσο, φαίνεται πως εκείνο της Πόπης Τσαπανίδου κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον των social media.

Τι απάντησε η Πόπη Τσαπανίδου στο Luben

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δεν πτοήθηκε από το τρολάρισμα και φρόντισε να αφήσει το μήνυμά της στο Instagram, κάτω από τη σχετική ανάρτηση του σατιρικού μέσου.

«Έλα Luben, Πάμε με φόρα» έγραψε η Πόπη Τσαπανίδου.

Φαίνεται πως η δημοσιογράφος ζήλεψε από την άνεση με την οποία είχε απαντήσει ο πρωθυπουργός παλιότερα σε άλλη σατιρική ανάρτηση του μέσου.

Τον περασμένο Νοέμβριο, το Luben είχε αναρτήσει στον λογαριασμό του στο Instagram ένα κολλάζ φωτογραφιών για τα «καλάθια» που θα πρέπει να έχουμε μαζί μας όταν πηγαίνουμε σε μπαρ για να πιούμε το ποτό μας, στις διακοπές μας, στις ταβέρνες, στις συναυλίες και φυσικά στο γήπεδο για να δούμε την αγαπημένη μας ομάδα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θύμισε στο Luben, τότε με σχόλιό του τι ξέχασε να βάλει στο καλάθι του. Κι αυτό δεν ήταν άλλο από τα περιβόητα, ζηλευτά ντολμαδάκια.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα