Περιφέρεια ΗπείρουΠεριφέρειες

Προχωρά η κατασκευή της Μονάδας Αποβλήτων

Με άριστους ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες κατασκευής της Μονάδας Επεξεργασίας Αστικών Στερεών Αποβλήτων της Περιφέρειας Ηπείρου, όπως διαπιστώθηκε στη μηνιαία συνάντηση εργασίας που έγινε για την αξιολόγηση της πορείας του έργου.

Σε αυτή, μεταξύ άλλων, συμμετείχαν ο Ειδικός Γραμματέας ΣΔΙΤ Νικόλαος Μαντζούφας, η αντιπεριφερειάρχης, αρμόδια για θέματα Περιβάλλοντος και Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Τατιάνα Καλογιάννη, ο Γενικός Διευθυντής του έργου της «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.» Νικόλαος Τσαρνάς, ο εργοταξιάρχης Κωνσταντίνος Μπάκας, ο ανεξάρτητος Τεχνικός Ελεγκτής Ευάγγελος Μιχαλόπουλος, ο τεχνικός σύμβουλος της Μονάδας ΑΣΑ και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας Ηπείρου.

Ο Ειδικός Γραμματέας ΣΔΙΤ Νικόλαος Μαντζούφας, τόσο κατά τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας, όσο και σε δηλώσεις του, εξήρε την άριστη συνεργασία που υπάρχει με την Περιφέρεια Ηπείρου για την προώθηση του συγκεκριμένου έργου, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων και τα εξής:

“Εχουμε μία εξαιρετική συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη και τα στελέχη της Περιφέρειας Ηπείρου που καταθέτουν ψυχή και επαγγελματισμό για την υλοποίηση του έργου με τα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Το σημερινό αποτέλεσμα είναι απόρροια μιας κοπιώδους εργασίας πολλών ετών καθώς έχει προηγηθεί μια τεράστια προεργασία για την υπογραφή της Σύμβασης. Ο Ι.Φ.Σ. σέβεται τη Σύμβαση και τον Δημόσιο Φορέα- Αναθέτουσα Αρχή του έργου, το οποίο από σήμερα είναι επισκέψιμο στους πολίτες”.

Από την πλευρά της, η αντιπεριφερειάρχης Τατιάνα Καλογιάννη, μεταξύ άλλων ανέφερε πως από τη συνάντηση εργασίας για την αξιολόγηση της πορείας του έργου, διαπιστώθηκε ότι:

«Το έργο προχωρά σύμφωνα με το συμβατικό χρονοδιάγραμμα υλοποίησής του. Φορείς, Δημόσιο και ιδιωτικός τομέας καθίσαμε στο ίδιο τραπέζι θέλοντας να πετύχουμε τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Εργαζόμαστε από διαφορετικά μετερίζια, με κοινό όμως στόχο και η συνεργασία μας αποτελεί παράδειγμα και πρότυπο προς μίμηση».

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Ηπείρου