ΔήμοιΔήμος Σαρωνικού

Πραγματοποιήθηκε η 19η Εθελοντική Αιμοδοσία στον Σαρωνικό

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας λόγω κοροναϊού, η 19η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Σαρωνικού, σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γ.Ν. «Γ. Γεννηματάς», στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Σαρωνικού, προσθέτοντας 32 επιπλέον φιάλες στην Τράπεζα Αίματος του Δήμου.

Στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε υπό τον συντονισμό της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και υπεύθυνης αιμοδοσίας του Δήμου Δήμητρας Ράπτη, πολλοί ήταν εκείνοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και προσήλθαν για να προσφέρουν αίμα, δώρο ζωής στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ο Δήμος Σαρωνικού ευχαριστεί θερμά όλους τους πολίτες που αιμοδότησαν, δείχνοντας στην πράξη την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο.

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό και ελπιδοφόρο το γεγονός ότι σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, υπάρχουν πολλοί αιμοδότες -νέοι κυρίως άνθρωποι- που στηρίζουν την προσπάθεια ενίσχυσης της Τράπεζας Αίματος του δήμου μας. Η ανάγκη για αίμα είναι συνεχής, δεν σταματά ποτέ» δήλωσε ο δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου.

Close