ΕπικαιρότηταΠολιτική

Ποια είναι η Ολλανδή δημοσιογράφος που επιτέθηκε φραστικά στον Πρωθυπουργό (ΦΩΤΟ)

Αλήθεια, ποια είναι η Ολλανδή δημοσιογράφος που επιτέθηκε φραστικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη;

Εργάζεται ως ανταποκρίτρια πολλών ολλανδικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και σύμφωνα με δημοσίευμα του «Guardian» της Τρίτης 9 Νοεμβρίου 2021, κατηγορείται για διευκόλυνση παράνομης διαμονής αλλοδαπού στην χώρα.

«Κάποιοι εξαγριωμένοι κάτοικοι κάλεσαν την αστυνομία, λέγοντας ότι είχα “ύποπτη” σχέση με έναν παράνομο μετανάστη στο σπίτι μου», είχε αναφέρει τότε.

Και είχε επισημάνει ότι «οι Αρχές με κράτησαν στο αστυνομικό τμήμα σαν να ήμουν κάποιου είδους επικίνδυνος τρομοκράτης. Δεν με άφησαν ούτε να πάω σπίτι για να πάρω τα χάπια και το αποσμητικό μου. Δεν ήταν μυστικό ότι έμενε μαζί μου, τον φροντίζω και πληρώνω τον δικηγόρο του».

Μάλιστα, όπως προκύπτει από τον λογαριασμό της στο Twitter, πριν ξεκινήσει  η συνέντευξη Τύπου των πρωθυπουργών στο Μέγαρο Μαξίμου, είχε κάνει ανάρτηση γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Σε λίγο θα εμφανιστούν ο Ελληνας πρωθυπουργός Μητσοτάκης και ο Ολλανδός πρωθυπουργός Mark Rutte. Και οι δύο συνυπεύθυνοι για τις απωθήσεις και τη φρίκη των προσφύγων. Εχω το δικαίωμα να κάνω ΜΙΑ ερώτηση: ΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ; ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΙΔΕΕΣ!».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα