ΔήμοιΔήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Ποδηλατάδα για μικρούς και μεγάλους

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού και η ομάδα «Ποδηλατοδρώ» διοργανώνουν ποδηλατάδα για μικρούς και μεγάλους.

Το ραντεβού έχει δοθεί στο νέο Δημαρχείο (Λεωφ. Δημοκρατίας 61) στις 10:30 το πρωί και ένα μικρό τμήμα της οδού Δημοκρατίας θα κλείσει συμβολικά στις 10:45 για 3 λεπτά, διεκδικώντας καλύτερες συγκοινωνίες με αφορμή και την Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο.

Διαβάστε το μήνυμα του Δήμου για την «Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο»:

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας και την Παγκόσμια Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο, ας κάνουμε μια προσπάθεια να αλλάξουμε την πόλη μας.

Να την κάνουμε πιο όμορφη και πιο προσιτή για τον άνθρωπο. Να αλλάξουμε τις συνήθειές μας. Να γίνουμε πιο φιλικοί προς το περιβάλλον και να μην οδηγούμε τη φύση σε ακραίες καταστάσεις που θύματά τους, γινόμαστε εμείς οι ίδιοι.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από αυτή την εβδομάδα, από αυτή την ημέρα. Μιας και είναι η Εβδομάδα Κινητικότητας, ας αλλάξουμε τον τρόπο που μετακινούμαστε στην πόλη μας. Ας αφήσουμε στην άκρη το αυτοκίνητο.

Ας περπατήσουμε στις μικρές αποστάσεις και ας χρησιμοποιήσουμε το ποδήλατο και την συγκοινωνία για τις υπόλοιπες. Να είστε σίγουροι ότι και εσείς θα νιώσετε καλύτερα και θα μειώσουμε λίγο την επιβάρυνση του περιβάλλοντος.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι