PlusΕπικαιρότητα

Πληρωμένη απάντηση Τούνμπεργκ στον Άντριου Τέιτ: Αυτά παθαίνεις όταν δεν ανακυκλώνεις το κουτί της πίτσας

Μια μόνο ημέρα μετά την διαδικτυακή τους κόντρα, στην οποία ο σεξιστής πρώην kickboxer επιτέθηκε στην Σουηδή ακτιβίστρια για το κλίμα και αφότου έγινε γνωστό πως ο τελευταίος συνελήφθη στη Ρουμανία για trafficking, η Γκρέτα Τούνμπεργκ του επεφύλασσε την πιο «πληρωμένη απάντηση».

Η νεαρή Γκρέτα έγραψε στο Twitter: «Αυτά συμβαίνουν όταν δεν ανακυκλώνεις το κουτί της πίτσας». Φαίνεται άλλωστε πως ήταν εκείνες οι στιχομυθίες που οδήγησαν τις αρχές στη Ρουμανία στη σύλληψη του Άντριου Τέιτ.

Οι Αρχές που είδαν το βίντεο από την κόντρα της με τον Τέιτ, πρόσεξαν από το κουτί της πίτσας, το λογότυπο της, διαπιστώνοντας ότι ο άνδρας βρίσκεται στην Ρουμανία.

Ο εντοπισμός του ήταν εύκολος στη συνέχεια για τους Ρουμάνους αστυνομικούς, οι οποίοι με αστραπιαίες κινήσεις εντόπισαν το μέρος που βρίσκεται και προχώρησαν στη σύλληψή του.

Ο Τέιτ, ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ως «προπονητής επιτυχίας» και έχει επικριθεί στο διαδίκτυο για μισογυνισμό, ανέβασε στο Twitter μια εικόνα του εαυτού του με ένα αυτοκίνητο την Τρίτη και έστειλε απευθείας μήνυμα στην Τούνμπεργκ.

«Έχω 33 αυτοκίνητα», ενώ στην ανάρτησή του έκανε αναφορά σε μια Bugatti και δύο Ferrari, σημειώνοντας πως αυτό είναι μόνο η αρχή.

«Παρακαλώ, δώσε μου το email σου, ώστε να σου στείλω την πλήρη λίστα της συλλογής αυτοκινήτων μου και τις τεράστιες εκπομπές αερίων τους» συμπλήρωσε ο influencer απευθυνόμενος στη Σουηδέζα ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ.

Η Τούνμπεργκ -η οποία είναι γνωστή για το χαρακτηριστικό της ωμό ύφος ομιλίας- απάντησε στον Τέιτ.

«Ναι, σε παρακαλώ διαφώτισε με, στείλε μου email στο smalldickenergy@getalife.com (σε ελεύθερη μετάφραση: μικρ*τσούτσ*νηενέργεια@βρεςνακάνειςκάτιστηζωήσου.com)» του απάντησε η Γκρέτα Τούνμπεργκ.

Συνελήφθη ο Άντριου Τέιτ μετά την διαδικτυακή κόντρα με την Γκρέτα Τούνμπεργκ

Ρουμάνοι εισαγγελείς ζήτησαν από δικαστήριο του Βουκουρεστίου να παρατείνει κατά 30 ημέρες την κράτηση του Άντριου Τέιτ, αφού η διχαστική αυτή διασημότητα του ίντερνετ συνελήφθη ως ύποπτη για λαθραία διακίνηση ανθρώπων, βιασμό και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Ο Τέιτ, πρώην επαγγελματίας κικμπόξερ, και ο αδελφός του, ο Τριστάν, τέθηκαν την Πέμπτη υπό κράτηση αρχικά για 24 ώρες μαζί με δύο Ρουμάνους υπόπτους, ανέφεραν σε δήλωσή τους εισαγγελείς της διεύθυνσης κατά του οργανωμένου εγκλήματος αφού πραγματοποίησαν εφόδους σε ιδιοκτησίες των δύο υπόπτων στο Βουκουρέστι.

«Εισαγγελείς κατά του οργανωμένου εγκλήματος ζήτησαν από τον δικαστή δικαιωμάτων και ελευθεριών στο Δικαστήριο του Βουκουρεστίου να παραμείνουν υπό κράτηση οι τέσσερις ύποπτοι για 30 ημέρες», ανέφεραν οι εισαγγελείς. Εισαγγελείς είπαν πως σε βάρος των αδελφών Τέιτ διεξαγόταν έρευνα από τον Απρίλιο.

«Οι τέσσερις ύποπτοι φαίνεται πως συνέστησαν μια εγκληματική οργάνωση με στόχο να στρατολογούν, να στεγάζουν και να εκμεταλλεύονται γυναίκες εξαναγκάζοντάς τις να δημιουργούν πορνογραφικό περιεχόμενο που μπορούσε κανείς να δει σε εξειδικευμένους ιστοτόπους έναντι χρημάτων», ανέφεραν οι εισαγγελείς σε δήλωσή τους. Οι εισαγγελείς είπαν ότι βρήκαν έξι γυναίκες τις οποίες είχαν εκμεταλλευθεί σεξουαλικά οι ύποπτοι.

Ο μισογύνης κύριος Τέιτ

Ο Τέιτ έγινε γνωστός με μισογυνικά σχόλια και λόγους μίσους. Έχει πει πως οι γυναίκες που βιάζονται είναι εν μέρει υπεύθυνες για το βιασμό τους και πως ανήκουν σε άνδρες.

Πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Twitter, απέκλεισαν τον Τέιτ, όμως ο λογαριασμός του στο Twitter επανενεργοποιήθηκε το Νοέμβριο, αφού η πλατφόρμα εξαγοράστηκε από τον Ίλον Μασκ.

Σε ένα από τα μηνύματά του στο Twitter μετά την επιστροφή του στην πλατφόρμα, έγραψε ότι πηγαίνει στην Καλιφόρνια για να πει στον Μασκ ότι είναι «θρύλος».

Ο Τέιτ φαίνεται πως έχει στείλει ένα μήνυμα μέσω του Twitter, πράγμα που σημαίνει ότι στη διάρκεια της κράτησής του έχει πρόσβαση στο τηλεφωνό του και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ είχε καλέσει μέσω Twitter τον Βρετανό υπήκοο να βρει κάτι να ασχοληθεί, αφού εκείνος της είχε πει πως έχει στην ιδιοκτησία του 33 αυτοκίνητα με «τεράστιες εκπομπές ρύπων».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Plus