ΕπικαιρότηταΠολιτική

Πλαστή “επιστολή” Τασούλα για προεκλογικά ρουσφέτια

Σάλος προκλήθηκε στη Βουλή, με μια fake επιστολή που εστάλη δήθεν από τον Κώστα Τασούλα και έταζε προεκλογικό χρήμα και μάλιστα τρεις βουλευτές έπεσαν στην παγίδα.

Πιο συγκεκριμένα, η fake επιστολή φερόταν να προέρχεται από τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου, ο οποίος ενημέρωνε, δήθεν, τους βουλευτές ότι υπάρχει διαθέσιμο 1 εκατομμύριο ευρώ από τον προϋπολογισμό για την κάλυψη των αναγκών του έργου πολιτιστικών συλλόγων της εκλογικής περιφέρειας των βουλευτών.

Τρεις εκ των βουλευτών που έλαβαν την επιστολή επικοινώνησαν με τον Κώστα Τασούλα προκειμένου να ζητήσουν οικονομική βοήθεια, με τον πρόεδρο της Βουλής να εκπλήσσεται από την επιστολή για την οποία δεν γνώριζε απολύτως τίποτα.

Πάντως, έπειτα από σχετικό ερώτημα των κοινοβουλευτικών συντακτών, ο κ. Τασούλας αρνήθηκε να αποκαλύψει τα ονόματά τους.

Αναλυτικά η fake επιστολή

«Στα πλαίσια που μου δίνει ο κανονισμός της Βουλής έχω ήδη αξιοποιήσει μέχρι στιγμής 1.000.000 ευρώ από τον προϋπολογισμό μας για την κάλυψη των αναγκών του έργου πολιτιστικών συλλόγων της εκλογικής μου περιφέρειας. Επειδή υπάρχουν ακόμα οικονομικά διαθέσιμα θα ήθελα να αποστείλετε ΑΜΕΣΑ στον Διευθυντή του γραφείου μου κύριο Βασίλη Νταβώνη και στον στενό μου συνεργάτη Γεν. Γραμ. της Βουλής κ. Γιώργο Μυλωνάκη (κα Θεοδώρα Πετρούλα) εντός των 10 προσεχών ημερών τις ιεραρχημένες σας προτάσεις για την αξιοποίηση σχετικών κονδυλίων σε πολιτιστικούς ή άλλους συλλόγους της εκλογικής σας περιφέρειας, ενόψει μάλιστα των επικείμενων εθνικών εκλογών. Θα προσπαθήσουμε με τους συνεργάτες μου να ικανοποιήσουμε σε λογικά πλαίσια τις προτάσεις σας αποφεύγοντας κάθε υπόνοια διάκρισης».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα