ΔήμοιΔήμος ΖωγράφουΕπικαιρότηταΚΕΔΕΦορείς-Οργανισμοί

Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Ζωγράφου Κώστας Καλλίρης

Αιφνιδίως έφυγε από τη ζωή ο τέως δήμαρχος Ζωγράφου Κώστας Καλλίρης.

Ο εκλιπών είχε επικρατήσει στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2010, κατακτώντας τον δημαρχιακό θώκο έως τις Δημοτικές Εκλογές του 2014, όταν και επικράτησε η νυν δήμαρχος Τίνα Καφατσάκη.

Για τον θάνατο του Κώστα Καλλίρη, η δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη, δήλωσε τα εξής:

«Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Κώστα Καλλίρη, μάς γεμίζει αισθήματα θλίψης και οδύνης.

Ο Κώστας Καλλίρης διετέλεσε δήμαρχος Ζωγράφου από το 2011 ως το 2014 και δημοτικός σύμβουλος επί σειρά ετών.

Υπηρέτησε με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Με την προσωπική και πολιτική προσφορά του τίμησε την πόλη μας.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Με αφορμή τη δυσάρεστη αυτή είδηση, από τον Τομέα Αυτοδιοίκησης καο Αποκέντρωσης του ΠΑΣΟΚ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο Τομέας Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης ΠΑΣΟΚ, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του για την αιφνίδια απώλεια του Κωνσταντίνου Καλλίρη, τέως δημάρχου Ζωγράφου, ενός από τα πιο άξια και έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη της παράταξής μας.

Τον ευχαριστούμε και πάντα θα θυμόμαστε την αξιομνημόνευτη προσφορά του στο αυτοδιοικητικό πεδίο ως δήμαρχος, δημοτικός σύμβουλος, μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε., αιρετός νομαρχιακός σύμβουλος και αντινομάρχης Αθήνας υπεύθυνος για την Υγεία και την Πρόνοια, αναπληρωτής γραμματέας του Τομέα Αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Συλλυπητήριο μήνυμα του προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη, για τον αιφνίδιο θάνατο του  πρώην δημάρχου Ζωγράφου Κώστα Καλλίρη

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση της χώρας και η Ιατρική Κοινότητα είναι συγκλονισμένη από την αιφνίδια απώλεια της ζωής του πρώην δημάρχου Ζωγράφου και ιατρού Κώστα Καλλίρη.

Ως δήμαρχος και ως γιατρός, είχε μία τεράστια προσφορά σε κοινωνικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο.

Η μαχητικότητα, η ευγένεια και ο ήρεμος χαρακτήρας του, συνέβαλαν καθοριστικά στην υλοποίηση σημαντικών έργων, τα οποία και αποτελούν σημαντική παρακαταθήκη για τον τόπο.

Η απρόσμενη απώλειά του, μας αφήνει συντετριμμένους.

Ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους εύχομαι καλό κουράγιο».

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι