ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Πέθανε ο Ναύαρχος Π.Ν. Γιάννης Κοντούλης, σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη

Photo by NDP Photo Agency

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη, ναύαρχος Γιάννης Κοντούλης.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από τον Δήμο Βερύκιο στο Happy Day, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Γιάννης Κοντούλης έφυγε τα ξημερώματα στις 4:20 μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Ο Δήμος Βερύκιος είπε πως ο ναύαρχος μπαινοέβγαινε στα νοσοκομεία το τελευταίο διάστημα, ενώ την Πέμπτη έπεσε σε κώμα στο νοσοκομείο. Μάλιστα, οι γονείς του Γιάννη Κοντούλη ζουν, κλήθηκαν στο νοσοκομείο να τον δουν για τελευταία φορά και η κατάσταση ήταν εξαιρετικά φορτισμένη.

«Ένας νέος άνθρωπος που πάλεψε τους τελευταίους μήνες με περίσσια αξιοπρέπεια όπως σε όλη του τη ζωή, με τον καρκίνο, με τη Δέσποινα δίπλα του» είπε ο Δήμος Βερύκιος.

«Το τραγικό είναι ότι και οι δύο γονείς του Γιάννη ζουν. Πήγαν χθες στο νοσοκομείο για τελευταία φορά, είχε πέσει σε κώμα. Ήταν ένας πολύ καλός αξιωματικός» συνέχισε και πρόσθεσε: «Η Δέσποινα του έδωσε όσα του έλειπαν».

Πριν λίγες ημέρες, η Δέσποινα Μοιραράκη είχε βάλει μία φωτογραφία από τον γάμο της στο Instagram, καθώς γιόρταζαν με τον Γιάννη Κοντούλη την επέτειο γάμου τους.

«1/6/2011 – 1/6/2022 Παναγία μου σε ευχαριστώ για αυτά τα 11 χρόνια ΖΩΗΣ, Happy anniversary» έγραφε στη λεζάντα.

Το ζευγάρι ήταν πολύ ερωτευμένο και η γνωστή επιχειρηματίας συχνά ανέβαζε φωτογραφίες με τον Γιάννη Κοντούλη από διάφορες στιγμές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα