ΕπικαιρότηταΠολιτισμός

Πέθανε ο ηθοποιός Νίκος Γιάννακας

Εφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Νίκος Γιάννακας. Την είδηση του θανάτου του Νίκου Γιάννακα έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Faceboook.

Στην ανάρτησή του, ο Μπιμπίλας αναφέρει ότι ο Νίκος Γιάννακας ήταν πάντα ένα «γελαστό παιδί» και κάνει λόγο για έναν πολυτάλαντο συνάδελφο. Η κηδεία του ηθοποιού θα γίνει το Σάββατο (18.02.2023) στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

«Αντίο αγαπημένε μας φίλε… σήμερα ακόμα μια απώλεια για το θέατρο μας και μάλιστα τόσο πρόωρα… Ο πολυτάλαντος φίλος και συνάδελφος μας που από πολυ μικρό παιδι υπηρέτησε το θέατρο (πλάι στον Δημήτρη Μυρατ) έφυγε από κοντά μας… Θερμά συλληπηρια στην οικογένεια του κ στην αγαπημένη μας συνάδελφο σύζυγο του Εφη Θανοπουλου.. Νίκο μου παρέμεινες πάντα το γελαστό παιδί που ήσουν πάντα, από τότε που δουλεύαμε μαζί στις αξέχαστες περιοδείες της Αυστραλίας το 82… ( απ’ όπου και οι φωτογραφίες όπου την μάνα μας ενσάρκωνε η Όλγα Δαλεντζα που έφυγε κι αυτή πριν λίγες μέρες!!!) Καλό ταξίδι.. θα σε αποχαιρετήσουμε το Σάββατο στις 11 το πρωί από το Πρώτο κοιμητήριο της Αθήνας», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας, σε ανάρτησή του στο Facebook.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα