Περιφέρεια ΘεσσαλίαςΠεριφέρειες

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Σε δυο διεθνείς τουριστικές εκθέσεις σε Βουδαπέστη και Βουκουρέστι

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με διπλή, ταυτόχρονη συμμετοχή στις εκθέσεις TRAVEL UTAZAS BUDAPEST και TTR FAIR ROMEXPO που έλαβαν χώρα σε Βουδαπέστη και Βουκουρέστι σε ίδιες ημερομηνίες.

Πρόκειται για δύο εκθέσεις κοινού, γενικού τουρισμού, που αποτελούν τις κορυφαίες τουριστικές εκθέσεις των δυο χωρών.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ως συνεκθέτης του ΕΟΤ παρουσίασε με σύγχρονα μέσα προορισμούς όπως η Σκιάθος, η Αλόννησος, η Σκόπελος, το Πήλιο, η Λίμνη Πλαστήρα, τα Μετέωρα, ο Ολυμπος, τα παράλια του Νομού Λάρισας κ.ά. και τις δυνατότητες που προσφέρουν στον επισκέπτη για μοναδικές εμπειρίες.

Την Περιφέρεια εκπροσώπησαν η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Λία Ρογγανάκη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Ζώγας και υπηρεσιακά στελέχη.

«Συνεχίζουμε δυναμικά το πρόγραμμα τουριστικής προβολής με στόχο την αύξηση του μεριδίου της αγοράς και της ανταγωνιστικότητας των τουριστικών πόρων και προορισμών της Θεσσαλίας σε επιλεγμένες αγορές-στόχους του εξωτερικού, με τη διατήρηση των παραδοσιακών τουριστικών αγορών και την αναζήτηση νέων για την προσέλκυση επισκεπτών υψηλού εισοδηματικού επιπέδου», δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Θεσσαλίας