ΔήμοιΔήμος Γαλατσίου

Πέμπτη 13/1: Διανομή τροφίμων από την Δομή παροχής βασικών αγαθών Γαλατσίου

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας και η Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Γαλατσίου, σάς ενημερώνουν ότι την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 9:30 π.μ. – 12:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων και νωπών προϊόντων στον χώρο του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου (ΠΑΛΑΙ) στους δικαιούχους της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών.

Οι δικαιούχοι είναι υποχρεωμένοι να παρευρίσκονται στο χώρο παράδοσης των προϊόντων, αυτοπροσώπως την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα που θα αναφέρεται στο γραπτό μήνυμα που θα σταλεί στους εγκριθέντες της Δομής, έχοντας μαζί τους την Ταυτότητα ή το Διαβατήριο τους και την κάρτα του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Σε διαφορετική περίπτωση θα χάνουν όλα τα δικαιούμενα προϊόντα τους (νωπά και μη, φυσικά για τη συγκεκριμένη παράδοση που δεν θα προσέλθουν) και δεν θα μπορούν να τα παραλάβουν άλλη ημέρα και ώρα.

Οι δικαιούχοι που για διάφορους λόγους, δεν θα μπορούν να προσέλθουν για την παραλαβή των προϊόντων τους, θα πρέπει να εξουσιοδοτήσουν με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής τους, οποιοδήποτε πρόσωπο από το οικογενειακό ή φιλικό τους περιβάλλον.

Σημειώνεται, ότι η εν λόγω εξουσιοδότηση, θα αφορά μόνο την συγκεκριμένη ημερομηνία απουσίας του δικαιούχου, ενώ μη θεωρημένη εξουσιοδότηση, ταυτοχρόνως σημαίνει και μη παράδοση των προϊόντων.

Παραλλήλως, λόγω του μεγάλου βάρους των προϊόντων, κρίνεται σκόπιμο οι δικαιούχοι να προσέρχονται με καροτσάκι ή μεταφορικό μέσο.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 213-2055321 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμαα.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι