ΔήμοιΔήμος Πειραιά

Πειραιάς: Γαλάζια νύχτα με ανοιχτά καταστήματα έως τα μεσάνυχτα στις 3 Ιουνίου

Ανοιχτά θα είναι αυτή την Παρασκευή 3 Ιουνίου τα εμπορικά καταστήματα έως τα μεσάνυχτα στον Πειραιά στην πρώτη Γαλάζια Νύχτα. Η μέρα διοργανώνεται από τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά σε συνεργασία με τον Δήμο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της πόλης για τις «Ημέρες Θάλασσας 2022».

Με ελκυστικές προσφορές και «γαλάζιες» τιμές, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 12:00 το βράδυ. Από νωρίς το απόγευμα οι δρόμοι του εμπορικού κέντρου θα «πλημμυρίσουν μουσική, χορευτικά δρώμενα, εκδηλώσεις και δράσεις για μικρούς και μεγάλους που θα εξελίσσονται ταυτόχρονα σε δεκάδες σημεία του Πειραιά.

Η μασκότ του Ολυμπιακού θα μοιράζει συμβολικά δώρα και θα φωτογραφίζεται με τα παιδιά, ενώ στις 21:30 μια μεγάλη συναυλία θα λάβει χώρα στο Πασαλιμάνι.

«Κοινός στόχος μας είναι να τονώσουμε την τοπική μας αγορά, να προβάλλουμε την πόλη μας και όλοι μαζί να διασκεδάσουμε και να τιμήσουμε την ιστορία, τον πολιτισμό και τις ομορφιές του Πειραιά, προσφέροντας μια μοναδική γιορτινή εμπειρία στους Πειραιώτες και επισκέπτες της πόλης», τονίζεται στην ανακοίνωση του ΕΣΠ.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι