ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Παύλος Γλύξμπουργκ: Θα είμαι συχνά στην Ελλάδα, θα με βλέπετε πολύ

Σαράντα ημέρες μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, τα μέλη της οικογένειάς του εξακολουθούν να βρίσκονται στην Ελλάδα μετά το μνημόσυνο, με τον Παύλο Γλύξμπουργκ να κάνει δηλώσεις στα τηλεοπτικά κανάλια.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» εντόπισε τον πρωτότοκο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα έξω από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», όπου διαμένει με την οικογένειά του. Ο Παύλος Γλύξμπουργκ δεν αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στις δύο τηλεοπτικές κάμερες και ξεκαθάρισε πως από εδώ και στο εξής θα έρχεται όλο και πιο συχνά στην Ελλάδα, ενώ τόνισε πως η ψυχολογία της μητέρας του είναι καλή.

Στα αμοντάριστα πλάνα που προβλήθηκαν στο «Πρωινό», ο Θάνος Βάγιος ρώτησε τον Παύλο Γλύξμπουργκ αν θα ακολουθήσει και ένα δεύτερο μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο στο Λονδίνο. «Θα είμαι εδώ πολύ συχνά. Κάποια στιγμή θα σας κάνω δηλώσεις, δεν έχω αποφασίσει ακριβώς πότε θα μιλήσω, αλλά σύντομα θα γίνει. Θα πηγαινοερχόμαστε στην Ελλάδα, γιατί τα παιδιά έχουν σχολείο ακόμα. Ίσως κάνουμε ένα μνημόσυνο στην Αγγλία, γιατί υπάρχει πολύς κόσμος στην Ευρώπη και στην Αγγλία που τον αγαπούσε», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Γλύξμπουργκ.

«Το χθεσινό ήταν κάτι δικό μας, για την Ελλάδα και τους ανθρώπους που τον ήξεραν από χρόνια. Ήταν όλοι οι συμμαθητές του, φίλοι και συνεργάτες από τα παλιά τα χρόνια. Για μένα ήταν ο πατέρας μου, ο πιο αγαπημένος μου άνθρωπος. Τι να σας πω; Η ψυχολογία της μητέρας μου είναι πολύ καλή. Θα μείνει εδώ. Όπως σας είπα, εγώ θα πηγαινοέρχομαι, οπότε θα με βλέπετε πολύ. Σας ευχαριστώ πολύ», συμπλήρωσε ο Παύλος.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα