ΕπικαιρότηταΠολιτική

ΠΑΣΟΚ: Παραιτήθηκε η Αναστασία Σιμητροπούλου από αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου

Την παραίτησή της από αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ υπέβαλε, για προσωπικούς λόγους, η Αναστασία Σιμητροπούλου.

Η Αναστασία Σιμητροπούλου ανέλαβε αυτήν τη θέση πριν από έναν χρόνο, έπειτα από την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Η Αναστασία Σιμητροπούλου γεννήθηκε το 1983 και κατάγεται από τις Κροκεές Λακωνίας. Έχει σπουδάσει στη Νομική Σχολή της Αθήνας και από τον Σεπτέμβριο του 2007 είναι μάχιμη Δικηγόρος, έχοντας από το 2010 δημιουργήσει το δικό της Δικηγορικό Γραφείο στον Άλιμο Αττικής.

Από το 2010 είναι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Αλίμου. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, διαφάνειας & νομικών θεμάτων από το 2014 έως το 2017.

Έπειτα ανέλαβε Αντιδήμαρχος Δ/νσης Κοινωνικών Υπηρεσιών & Νομικής Υπηρεσίας, θέση που διατηρεί έως σήμερα.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για την Σιμητροπούλου:

«Η Αναστασία Σιμητροπούλου υπέβαλε την παραίτηση της από τη θέση της αναπληρώτριας Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής για προσωπικούς λόγους.

Την ευχαριστούμε για την πολύτιμη συμβολή της όλους αυτούς τους μήνες στη συλλογική προσπάθεια, την οποία θα συνεχίσει να στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα